En Sonunda İstediğim Web Siteyi Yapmaya Başladım.
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
hacım siten süper , teman falan, yazılarlada doldurunca iyi iş çıkar , devam et hacım ben beyendim.
-----------------------------Tesekkur ederim..Benim de hosuma gitmeye basladi yazmak ve paylasmak..Zaman buldukca devam edecegim insallah..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
tarzan
"çinde ki kişi başına düşen gaci miktarı" değil de Günlük Çince kelimeler ya da cümleler tarzi bir eklenti düşünüyorum.:)
Çinceyi öğrenirse sonra sitelerde takip etmek yerine direkt irtibat kurarsin.:)
-----------------------------eyvallah bilader sağol var ol :D
-
DawnOfDarkness hacım pmle iletişim adreslerinide blogun hakkında yardımcı olayım istersen tabiki :} içimden geldi hep Çin' e karşı bi sempatim vardı zaten...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------DawnOfDarkness hacım pmle iletişim adreslerinide blogun hakkında yardımcı olayım istersen tabiki :} içimden geldi hep Çin' e karşı bi sempatim vardı zaten...
-----------------------------Tesekkur ederim..
Az önce Musket'in vefat haberini duyunca moralim cok bozuldu..Biran hersey anlamsiz geldi..Puff..
-
aynı şekilde hepimiz üzgünüz ama yapacak birsey yok :( doganın kanunu bu...
NOT: bir çok konuda yardımım dokunabileceği kanısındayım...
-
Güncel..
Elestirilerinizi esirgemeyiniz lütfen..
-
Güzel hocam. Derslerin kalite düzeyi yüksek olursa iyide tutar. Çünkü Türkiye'den Çin'e giden öğrenci nufüsu var çince öğrenmeye çalışan. Temada tam siten içinmiş
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Güzel hocam. Derslerin kalite düzeyi yüksek olursa iyide tutar. Çünkü Türkiye'den Çin'e giden öğrenci nufüsu var çince öğrenmeye çalışan. Temada tam siten içinmiş
-----------------------------Tesekkur ederim..Aslinda dil farkli bir olay..Basli basina farkli bir site hazirlanabilirdi mesela italyan.com gibi..
Belki ilerde yaparim öyle birsey..Suan hem ufaktan paylasayim hem de kendimi geliştireyim..