En Ucuza Espresso Makinesi ?
-
Hacılar böyle bir ürünü nasıl bulabilirim. Öğrenci olduğum için en ucuzu lazım :)
Tschibo Cafissimo Duo diye bi markanın ikinci elleri bayağı ucuz. Bu markanın bi ürünü daha var. Bu ürünü kullanıpta memnun kalan var mı? Kapsul kullanmamız gerekiyormuş. Kapsul yerine toz kullanamaz mıyım? Kapsuller gerçek tadını veriyor mu kahvenin? Kapsul olmasının ne gibi farkları var?
Delonghi nin ürünleri var ama çok pahalılar.
Birde Bialetti Espresso Cezveleri var. Ama bunlar max 2-3 bara çıkardıkları için moka tadında veriyolarmış kahveyi. Bana lazım olan kahvenin sert olması. Kullananlar kahvenin ne derece sert olduğunu söylesinler. Normal cafe lerdeki sertlik var mı kahvelerde.
http://1.bp.blogspot.com/_DEbU7Tw6OIk/S0IPfa7TZPI/AAAAAAAAARU/tex4aruyI4w/s1600-h/moka-cezvesi.jpg
-
Tchibo kullanıyorum kapsullü gayet güzel evet kapsul tadını aynen veriyor ve her tchibo'da rahatlıkla bulabilirsin fiyatlarını hatırlamıyorum kapsüllerin genelde 5-6 kutu alıyorum farklı farklı ürünlerden :) tchibo expresso konusunda candır tavsiyedir :) Delonghi'nin filtre kahve makinasını kullanıyorum o da gayet başarılı sağlam bi ürün :)
-
sRcN bunu yazdı
Tchibo kullanıyorum kapsullü gayet güzel evet kapsul tadını aynen veriyor ve her tchibo'da rahatlıkla bulabilirsin fiyatlarını hatırlamıyorum kapsüllerin genelde 5-6 kutu alıyorum farklı farklı ürünlerden :) tchibo expresso konusunda candır tavsiyedir :) Delonghi'nin filtre kahve makinasını kullanıyorum o da gayet başarılı sağlam bi ürün :)
Peki hocam hangi ürününü kullanıyosun tschibonun bayağı modeli var makinenin.
-
geçen yıllada konusunu açmıştım hocam
tcihibodan uzak dur amk ne dandik makinedir lan o :)
bana siteden delongi önermişlerdi ondan aldım taş gibi makine insanı resmen havaya sokuyor
yok kapsül derdi yok bilmem ne derdi yok istediğin kahveyi seçebilme özgürlüğün var birde öğütücü almışım :)
kahve birde yağlı kahveyse 2 parmak köpükle içiyorsun ucuzunu alacaksan hiç alma daha iyi
videoda kahve köpürmedi bakımını ihmal ettiydim bi bakım çektim mis gibi oldu :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Hacım videonu izlemiştim hacım gayet güzel olmuş eline sağlık :) Ama öğrenci olduğumdan bana ucuz bişey lazım. İkinci eli bile pahalı ürünün. Sinüzit bazen çok sıkıntı oluyo. Saçma sapan çözünebilir kafeinin dibi adi nescafeden (sadece kahve) içiyorum bayağıda katıyorum fincana hem iğrenç oluyo hemde kalbe zararlı. Tabi baş ağrısına iyi geliyo. Tchibonun ürünleri aslında pahalı ama delonghi kadar kahve seçeneği yok dediğin gibi.
-
DJ_Alper bunu yazdı
bana siteden delongi önermişlerdi ondan aldım taş gibi makine insanı resmen havaya sokuyor
yok kapsül derdi yok bilmem ne derdi yok istediğin kahveyi seçebilme özgürlüğün var birde öğütücü almışım :)
kahve birde yağlı kahveyse 2 parmak köpükle içiyorsun ucuzunu alacaksan hiç alma daha iyi
videoda kahve köpürmedi bakımını ihmal ettiydim bi bakım çektim mis gibi oldu :)
gülmekten geberdim lan.. :D :d adadadasdasdafaagnmakpgna,gabga,uegba,abg,abgeabgajegjbgdfa
http://youtu.be/JtMmid_arKs?t=2m28s
murdery tarafından 03/Oca/15 11:51 tarihinde düzenlenmiştir -
banneduser bunu yazdısRcN bunu yazdı
Peki hocam hangi ürününü kullanıyosun tschibonun bayağı modeli var makinenin.
http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-picco-violet-flower-p400046056.html bu ürünü kullanıyorum hemde 2 yılı aşkın süredir. Günde de 3-4 kez kullanıyorum hala bana mısın demedi alet ama kesinlikle şebeke suyu kullanmanı tavsiye etmem onun yerine şişe (damacana) su tavsiyemdir malum kireçlerden dolayı makinenin ilerleyen dönemlerde kanalları tıkabilir v.s. Ben daha hiç sorun yaşamadım :)
-
murdery bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
gülmekten geberdim lan.. :D :d adadadasdasdafaagnmakpgna,gabga,uegba,abg,abgeabgajegjbgdfa
jashdjkads ikinciyi koyarsanız çalışır. gene çalışmadı :d tabi fişi takılı değil :d asdjhkakhdkajhdskajds uleyn ben de yarıldım :D
-
coLin bunu yazdımurdery bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
jashdjkads ikinciyi koyarsanız çalışır. gene çalışmadı :d tabi fişi takılı değil :d asdjhkakhdkajhdskajds uleyn ben de yarıldım :D
ben alıştım zaten her çekimde bir aksilik olmazsa olmuyor :) hanım çekmiş herhalde
-
Tchibodan uzak durma sakın :) çok pratik sabah kalk kapsülü tak düğmeye bas espressonhazır. Ben kapsülleri atmıyorum daha sonra kendi çektirdiğim kahveden dolduruyorum malum kapsülde her kahve yok
-
mataramasuko bunu yazdı
Tchibodan uzak durma sakın :) çok pratik sabah kalk kapsülü tak düğmeye bas espressonhazır. Ben kapsülleri atmıyorum daha sonra kendi çektirdiğim kahveden dolduruyorum malum kapsülde her kahve yok
hacım peki bu kapsullerde çekilmiş kahveleri kullanmak nasıl oluyor. Yani kahve istenilen tadı verir mi ve aynı kalitede olur mu? Ya da zarar verir mi makineye.