En Uygun 3G Modem Hangisi ? (Turkcell Avea Vodafone Tarifeleri)
-
Selam müritler, afyonun köyünde bi yurtta kalıyorum, karşımızda üniversite var fakat bizim bulunduğumuz köye telefon kabloları havadan geliyor. Sıkıntım şu, yurtta internete abanıyolar internete giremiyorum fakat video izlemek için istemiyorum interneti.
Online oyun oynuyorum , malum yurtta internet yok oynanmıyor. Bende sadece oyun için kullanacağım bi 3g modem arıyorum, aylık 1 gb olsa yeter, ucuz olacaksa taahhütünede razıyım. Avea arada çekmemezlik yapıyor o yüzden köyde kaldığımdan söz ettim.
Teşekkürler
-
pttcell al hocam.avea veriyor altyapıyı ama 14 liralık tarifeye bi göz at derim.
-
Citizen bunu yazdı
pttcell al hocam.avea veriyor altyapıyı ama 14 liralık tarifeye bi göz at derim.
sınırsız diyomuş 250mb dan sonra hız düşüyo, idarelik hız veriyo da hocam bunlar 3g usb vınn falan veriolarmı yanında
edit : taraftar tarifeleri devam ediomu ya ? her gole 100mb olayları falan
OttomanSlap tarafından 28/Kas/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Modem vermiyorlar.Zaten internetten 20 liraya falan 2.el bi tane al tak.Taraftar tarifeleri hakkında bir bilgim yok.
-
Citizen bunu yazdı
Modem vermiyorlar.Zaten internetten 20 liraya falan 2.el bi tane al tak.Taraftar tarifeleri hakkında bir bilgim yok.
vınn a pttcell takınca çalışıyomu
-
OttomanSlap bunu yazdıCitizen bunu yazdı
çalışır.operatör farketmez.
-
Citizen bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdıCitizen bunu yazdı
çalışır.operatör farketmez.
o zaman muhtemelen modem masrafım düşecek, ben en uygun tarifeyi bulayım o zaman, avea alt yapısına güvenemiyorum , teşekkürler bu arada
-
Öncelikle pttcell bağımsız operatör değildir. Sanal operatördür ve avea altyapısını kullanır. Yani avea dır. Avea çekmiyorsa pttcell de çekmez.
Tavsiyem eğer çekiyorsa vodafone veya turkcell i deneyerek almandır. Oyuncular için ping süresi çok önemlidir. Gecikme olmaması lazım. 5 çeken operatörün ping süresi 2 çekenden daha uzun olabilir.
Turkcell ve vodafone kullanan arkadaşlarından rica et bir dene sonra al. 250 mb lık paketler yükleterek denemeni yap.
Köyde yükseköğrenim yurdu olmaz. Cemaat yurtlarında da oyun oynatmazlar. Senin yurt ne iş anlamadım. Bunu şunun için söylüyorum. Sorunu belki bedavaya çözebilirsin. Hatların havadan gelmesi hıza etki eder, ping süresine çok etkisi yoktur. Yurt modeminden kendine yada oyunların portlarına öncelik verdir olsun bitsin. Hatta kesin çözüm 21,22,80,440-450 arası, 8090, emule portu vb. gibi portların önceliğini düşürebildlğin kadar düşür. Sonrasında oyunların güzelce çalışır. -
Olgunisik bunu yazdıÖncelikle pttcell bağımsız operatör değildir. Sanal operatördür ve avea altyapısını kullanır. Yani avea dır. Avea çekmiyorsa pttcell de çekmez.
Tavsiyem eğer çekiyorsa vodafone veya turkcell i deneyerek almandır. Oyuncular için ping süresi çok önemlidir. Gecikme olmaması lazım. 5 çeken operatörün ping süresi 2 çekenden daha uzun olabilir.
Turkcell ve vodafone kullanan arkadaşlarından rica et bir dene sonra al. 250 mb lık paketler yükleterek denemeni yap.
Köyde yükseköğrenim yurdu olmaz. Cemaat yurtlarında da oyun oynatmazlar. Senin yurt ne iş anlamadım. Bunu şunun için söylüyorum. Sorunu belki bedavaya çözebilirsin. Hatların havadan gelmesi hıza etki eder, ping süresine çok etkisi yoktur. Yurt modeminden kendine yada oyunların portlarına öncelik verdir olsun bitsin. Hatta kesin çözüm 21,22,80,440-450 arası, 8090, emule portu vb. gibi portların önceliğini düşürebildlğin kadar düşür. Sonrasında oyunların güzelce çalışır.hocam zaten adreslerde mevkii olarak (bazı yerlerde mahalle olarak) geçiyor fakat yerlisi oraya köy diyor. Şuan memleketimdeyim afyona döndüğümde arkadaşın turkcell vınn var ordan denicem, ben bilmiyodum bütün operatörleri çalıştırdığını. Ayrıca ping konusunda haklısın, ping çok önemli benim için.
-
avea alınmaz ben aldım pişmanım online oyun alıyorum modemi taktıgımda cpu %50 kullanıyor sadece modem, oyun kasıntıdan oynanmıyor aq
-
cs icin soyluyorum trcell 15-25 ms vodafone 50-70 ms avea 90 ve uzeri yani online oyun oynayacaksan trkcell alacan