En Uygun 3G Modem Hangisi ? (Turkcell Avea Vodafone Tarifeleri)
-
Bosluk bunu yazdı
avea alınmaz ben aldım pişmanım online oyun alıyorum modemi taktıgımda cpu %50 kullanıyor sadece modem, oyun kasıntıdan oynanmıyor aq
Hocam ben de avea kullanıyorum o bende arada oluyor ama benimkisi %50 değil yaklaşık %90-100 civarı cpu kullanıyor. Ben de programını kaldırıp yeniden kuruyorum düzeliyor ne hikmetse sktiym aveasında. Operatöre durumu bildirsek belki yeni bi güncelleme çıkarırlar.
AYRICA BİR SORU DA BEN SORAYIM.
Benim şu an avea jetim var ve ben sözleşmem bittikten sonra başka operatöre geçeceğim diyelim. Yukarıda yazanlara göre ben bu modemi başka operatörde de kullanabiliyormuşum. Peki modemin bağlantı yöneticisini nasıl değiştireceğim? Modemi takınca direkman avea bağlantı yöneticisi yükleniyor. Bu tarz bir durumda ne yapacaz, bağlı olunan operatörün internet sitesinden yazılımını mı indirecez?
-
Operatör yazılımı değilde üretici yazılımı çalıştırıyor bildiğim kadarıyla ve her operatörün sitesinde hem kendi yazılımları hemde genelde zte oluyor zaten üretici firma yazılımları mevcut ordan indirip deneyebilirsiniz
-
eyvallah hocam sağolasın
-
http://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/12-aylik-12gb-internet-karti
turkcellin şu olayı hoşuma gitti, vınn aldım kuzenimden bi tek hattı kaldı. kalitesi ve fiyatı konusunda uygun olan varmı
-
vodafone dan 15 liralık 1gb internet şeysinden aldım. 3g vınn var turkcellin programı açmadı, nası çalıştırcam ben bunu
OttomanSlap tarafından 30/Kas/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
OttomanSlap bunu yazdı
vodafone dan 15 liralık 1gb internet şeysinden aldım. 3g vınn var turkcellin programı açmadı, nası çalıştırcam ben bunu
tabikide açmaz vodafone'nun programını indirmen gerekiyor.
-
Citizen bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
tabikide açmaz vodafone'nun programını indirmen gerekiyor.
vodafone un programı da açmadı hocam , bendeki yeni vınn yazılımıydı zte için olanı. huawei için olanı kurdum çalıştırdı şuan pingim 120ms den yukarı çıkmıyo. memnunum şuan