En Uygun İhtiyaç Kredisi
-
arkadaşlar Su an icin hangi bankadan kredi çekilebilir 15000 tl kadar 36 ay vadede
-
-
oradan baktimda birazda mantiklimi Su anda kullanmak acaba yakında kampanya falan olurmu bilen varmı
-
Tnrsk bunu yazdıoradan baktimda birazda mantiklimi Su anda kullanmak acaba yakında kampanya falan olurmu bilen varmı
uzak dur hacı gerekirse aç kal krediyle uğraşma.
EnableTurk tarafından 30/May/14 17:22 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdıTnrsk bunu yazdıoradan baktimda birazda mantiklimi Su anda kullanmak acaba yakında kampanya falan olurmu bilen varmı
uzak dur hacı gerekirse aç kal krediyle uğraşma.
-
geçen bir amca 10000 lira kredi çekti ödeyeceği tutar 24 ayda 11250 lira .neredeyse bedava mk.
nasıl oluyor bu iş beyler bilen varmı ?
sordum saçma sapan bişiler söyledi anlamadım birşey.
-
hiç bir bankadan! kredinin uygunu olmaz hocam. bu bankalar sen iyiyken iyi durumun biraz kötü olunca da kötü olurlar. öyle bi kilit yaparlar ki hiç anlamazsın ulan tıkır tıkır öderim işte ne var ki deme. Eğer acil ve önemli bir ihtiyaç değilse uzak dur.
-
40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.
-
glaurung bunu yazdı
40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.
hacı 40bin kadar çekmek için kriterler nedir faizi çok binmezmi?
-
glaurung bunu yazdı
hala zarardasın kredi tutarı 52.920 TL kar ettiğini mi sanıyosun şimdi
-
ArduouS bunu yazdıglaurung bunu yazdı
hala zarardasın kredi tutarı 52.920 TL kar ettiğini mi sanıyosun şimdi
50bini alıp krediyi kapatırsam kardayım.
50bini alıp faize koyarsam yine kardayım.
Başka soru?