folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Uygun İhtiyaç Kredisi

En Uygun İhtiyaç Kredisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.

hacı 40bin kadar çekmek için kriterler nedir faizi çok binmezmi?

Mb faiz arttırmıştı, bankalara yansımadan sabah gittim kredi için başvurdum, kefil bile istemediler 15dk sonra hesabımdaydı para, benim kredi onaylandı merkezden e-mail geldi çalışanlara, bundan sonra şu oranlardan vereceksiniz diye =D 125bin 10yıl kredim var, 1815tl ödüyorum, karamandan arazi aldım imzamdaki arazi, dibine imar geldi şansa tam sınır kaldık yani, bir sonrakini beklicez, kulağımıza fısıldanmıştı buraya imar gelcek diye ama işte şans.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    belediyenin birinde emlak vergisini yatırırken giriş sütunlarına memurlara verebilecekleri kredi oranlarını gösterir belge asmıslar. özeti su;

biri ziraat digeri akbank? tı 10 dan 70 milyara kadar 24 ay vadeli sırayla %1.14 %1.34 mü neydi

36 ay vade 1.24 digerini hatırlamıyorum.
    dedigim gibi memura veriyorlardı.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.

Altın için ne düşünüyorsun?

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

iş bankasına bakmadan alma

son alacagın banka garanti bankası olsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı az daha bekle imkanın varsa, kredi faizleri düşecek beklentisi var piyasada.

Hele bu aralar "hazretleri" merkez bankası başkanını hedef almışken "o faizler düşer" demedi deme.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    halkbanka başvurdum pazartesi belli olucak bakalım ayakkabi kutucuklarini dolduralim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kredi.mynet.com

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 18