En Uygun İhtiyaç Kredisi
-
Kurtcebe bunu yazdıglaurung bunu yazdı
40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.
hacı 40bin kadar çekmek için kriterler nedir faizi çok binmezmi?
Mb faiz arttırmıştı, bankalara yansımadan sabah gittim kredi için başvurdum, kefil bile istemediler 15dk sonra hesabımdaydı para, benim kredi onaylandı merkezden e-mail geldi çalışanlara, bundan sonra şu oranlardan vereceksiniz diye =D 125bin 10yıl kredim var, 1815tl ödüyorum, karamandan arazi aldım imzamdaki arazi, dibine imar geldi şansa tam sınır kaldık yani, bir sonrakini beklicez, kulağımıza fısıldanmıştı buraya imar gelcek diye ama işte şans.
-
belediyenin birinde emlak vergisini yatırırken giriş sütunlarına memurlara verebilecekleri kredi oranlarını gösterir belge asmıslar. özeti su;
biri ziraat digeri akbank? tı 10 dan 70 milyara kadar 24 ay vadeli sırayla %1.14 %1.34 mü neydi
36 ay vade 1.24 digerini hatırlamıyorum.
dedigim gibi memura veriyorlardı. -
glaurung bunu yazdı
40 çektim ingden 36x1470 olarak, borsaya soktum 50bin oldu, kendine güveniyorsan bildiğin yolda yürüyeceksin.
Altın için ne düşünüyorsun?
-
iş bankasına bakmadan alma
son alacagın banka garanti bankası olsun
-
Hacı az daha bekle imkanın varsa, kredi faizleri düşecek beklentisi var piyasada.
Hele bu aralar "hazretleri" merkez bankası başkanını hedef almışken "o faizler düşer" demedi deme.
-
halkbanka başvurdum pazartesi belli olucak bakalım ayakkabi kutucuklarini dolduralim :)
-
kredi.mynet.com