En Uygun İnternet ?
-
2009 dan beri böyle superonline. aylık 34.90 lira 2013 ten beri böyle 7-8 mb akiyor her şeye yetiyor evde.
-
weskeyy bunu yazdı
2009 dan beri böyle superonline. aylık 34.90 lira 2013 ten beri böyle 7-8 mb akiyor her şeye yetiyor evde.
Hangi tarife hocam ? Kaç mbit toplam hızınız birde akk kaç gb ? Bugüne kadar hep akk'sız kullandım aylık 1-2 tb download var alışmak güç olacak.
-
cache bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Hangi tarife hocam ? Kaç mbit toplam hızınız birde akk kaç gb ? Bugüne kadar hep akk'sız kullandım aylık 1-2 tb download var alışmak güç olacak.
http://www.tahribat.com/forum/superonline-8-mbite-kadar-sinirsiz-internet-34-90--175147
Bu tarifeyi 2 yıl kullandım, taahhütname bitiminde aynen uzatın dedim, kullanmaya devam ediyoruz...
-
ttnet kapatsak daha sureside var superonline acaba taahüt bedelinin belli bir kısmını karşılar mı eskiden vardı böyle şeyler
-
8 mbit iş görmez hocam ya saniyede 800 900 kbitten yukari cikmiyor
-
cache bunu yazdı
çok merkezi bir yerde oturmuyorsan 8mbit için bukadar emin konuşma şayet 8mbit almak için aylarca telefon başında beklersin :) şahsen ben 8mb alabilsem 2 rekat namaz kılırım şükür için
varsa fiber bagla kurtul.
-
superonline gece kuşu tarifesi
-
Absolut bunu yazdıcache bunu yazdı
çok merkezi bir yerde oturmuyorsan 8mbit için bukadar emin konuşma şayet 8mbit almak için aylarca telefon başında beklersin :) şahsen ben 8mb alabilsem 2 rekat namaz kılırım şükür için
varsa fiber bagla kurtul.
2011 yilinda fiber yokken kullandim 800 un ustune hic cikmamisti mahalleye vdsl2 taktirttik xdsl kullanirken 100mbite kadar alabiliyorum
-
cache bunu yazdı
2-3 gün önce superonlinedan 16 mbit internet aldık açıldığından beri 800 ü geçmiyor valla yine en güzeli d smarttı 50 gb akk bitmesine rağmen hep downloadım 1.2 mbit'den düşmüyordu belki buga da girmiş olabilir.
-
c0nverse bunu yazdıcache bunu yazdı
2-3 gün önce superonlinedan 16 mbit internet aldık açıldığından beri 800 ü geçmiyor valla yine en güzeli d smarttı 50 gb akk bitmesine rağmen hep downloadım 1.2 mbit'den düşmüyordu belki buga da girmiş olabilir.
modemde kac görüyorsun hocam? simdi superonline a gidiyorum gece kusu tarifesi icin