En Uzun Dayanan Elektronik Eşyanız?
-
ordu'ya ilk gittiğimde bayramda aldığım ufak fenerli radio 98'den bu yana sapa sağlam çalışıyor.
-
Babamın cocuklugundan kalma tv var ve uzerınde babamın cocukken yapıştırdıgı bjk stickerları hal duruyo cıkarmaya calıstıysamda cıkmıyo benimde yapıstırdıgım lw waikiki ler duruyo :D
babam 39 yıllık tv de 33-34 vardr:D
-
hocalar tv buzdolabı fırın v.s leri yazmanıza gerek yok 35 yıllık buzdolabı var onu yazmadım :)
adam akıllı eşyalarınızı yazın markalarıyla birlikte uzun olması önemli değil burda sidik yarıştırmıyoruz amacım markalara göre uzun dayanılırlıklarını görmek
babanızın ananızın malını değil kendi eşyalarınızı yazın
-
amiga500 (1990- devam 2 kere tamir gördü)
sony trinitron 57 ekran pal secam televizyon :) (1991- devam bir kere tamir gördü)
casio alarmlı su geçirmez saat (1988 - devam 3 kere pil değişimi)
hyundai 14" tüplü monitör (1996- devam hiç dokunulmadı)
sony walkman (1995- devam bir kere tamir gördü)
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
bebeğim ,) oyy yerim ben onuu içi elektronik 17 yıl oldu yani 17 yaşıda ,))
-----------------------------hala bebek mi,okula göndereydin şimdiye üniversiteliydi
-----------------------------dokunmaya bile kıyamıorum anca öperim onu ,)) yeğenime bile dokundurmuorum bikere ewde bulamadım yıktım ewi :D
-
irwa bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
bebeğim ,) oyy yerim ben onuu içi elektronik 17 yıl oldu yani 17 yaşıda ,))
-----------------------------hala bebek mi,okula göndereydin şimdiye üniversiteliydi
-----------------------------dokunmaya bile kıyamıorum anca öperim onu ,)) yeğenime bile dokundurmuorum bikere ewde bulamadım yıktım ewi :D
-----------------------------bunlar bahane değil,bak sana sesleniyo "abla beni okula gönder":)
-
bişi yokki :/
bi modemim var philips 5-6 yıllık bi eski pc'm var casper oda bi 6-7 yıllık
onun dışında yok kanımca yada hatrlyamıyorm şimdi :/
-
Asker bunu yazdı:
buz dolabım benle yaşt termostatı bozuk ama ufak bi arıza kadı dolabındada olur :D
hacı arçelik yada bekoysa servisi ara 50liraya yapıyolar bnde 1 hafta önce yptrdm :D
bu arada benim böyle bi eşyam yok elime geçen g*tüme geçiyor :D -
yıllardır bozulmayan eşyaları yazalımda buraya nazar değsin bozulacağı yoksada bozulsun demi :P
-
12 yıldır ellimin altında olan 233 mmx im (nedense işlemci modeliyle sesleniyorum bilgisayara)