En Uzun Dayanan Elektronik Eşyanız?
-
Nokia 6600 yaklaşık 7 yıl oldu ve aldığım sene telefonla birlikte dereye düştük sırılsıklam olduk eve gidince sökülebilen parçalarını söktüm 1 gün boyunca güneş altında kurumaya bıraktım sonra taktım kullanmaya devam ettim 2 ay sonra oksitlenmeden dolayı hoparlöründe sorun çıktı 5 liraya tamir ettirdim canavar gibi oldu :)) halen çalışıyor
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------
Nokia 6600 yaklaşık 7 yıl oldu ve aldığım sene telefonla birlikte dereye düştük sırılsıklam olduk eve gidince sökülebilen parçalarını söktüm 1 gün boyunca güneş altında kurumaya bıraktım sonra taktım kullanmaya devam ettim 2 ay sonra oksitlenmeden dolayı hoparlöründe sorun çıktı 5 liraya tamir ettirdim canavar gibi oldu :)) halen çalışıyor
-----------------------------PEKİ BU 6600 lar hangi ülke üretimi?
-
8 yıllık Telefunken 70 ekran tv var odamdaki 5 yaşın üstündeki tek alet o.
2 ay önce microsoft wireless klavye & mouse set almıştım. Gözüm gibi bakıyordum, mouse 40cm yükseklikten halıya düşüp bozuldu. Bu kadarda hassas alet olmazki mk.
-
Buzdolabı 8 yıl
Çamaşır makinesi 8 yıl
TV 13 yıl
VCD player 10 yıl (sony marka)
Motorola Cep telefonu (25 numaralık hafızası ve hesap makinesi gibi ekranı var, modelini hatırlamıyom evde bakmam lazım :D ) 17 yıl :)
Ağırlığı yaklaşık yarım kilo :) Kamyon tekeri vs. için uygun bi takoz :D ama şarj aleti çalışmıyo :/ -
kendi eşyalarım sadece 2 tane laptop ve masaüstü..
masaüstü 4 yıldır sağlam..
laptop yeni 4 aydır sağlam :))
-
Genelde uzun süre dayanan bir şeyim olmaz,çünkü sıkılıp çöpe atarım ya da kırarım.Uzun süre aynı şeylerle yaşayamıyorum,eşyalarda dahil.
Şöyle bi bakarsam 2002 yılında aldığım pc,2009 da atmıstım
7yıl diyebiliriz.
-
10 yıllık buz dolabı
10 yıllık televizyon
10 yıllık panasonic el kamerası
22 küsür yıllık fırın
20 küsür yıllık televizyon
23 küsür yıllık video vardı geçen gün arttık :D
15 yıl civarında bulaşık & çamaşır makinesi
bizim eve giren çıkamıyo. hepsi çalışıyo eskinin aletler daha bi sağlammış mk
-