En Uzun İnternette Kalma Rekorunuz
-
Yaz tatillerinde benim pc hiç kapanmazki doğal olarak internette :) Bazen dışarı çıkarken dinlensin diye kapatırım ama onun dışında full açık..
-
ben internet cafede calışırken cafe okulun karşındaydı sabah saat 6 da acardım dükkanı gece 2 kadar kalırdım cuma günleri sabaha kadar
-
4 sene önce 1 HAfta Boyunca hiç uyumamıstım :) benim suanki halim günlük ortalama 2-3 saat uyurum ondan sonra gerekmez.. :) bundan herkes şikayetçi huyum .. her gün ortalama pc basında 15 ile 17 saat arası kalıyorum.. istisnalara kaideyiz bozmaz :)
-
16-17 saat kalmışımdır..
ama bi 16 saat daha kalırdım peder arkadan baskı yapmasaydı (: -
9 saat ko oynamıştım geçen yaz tabi gözlerim pörtlek pörtlek olmuştu
-
Benım kı bugun bile 9 saatı geçti. Başında olmasam bile 3-4 gün açık olduğu bile oluyo
-
travian oynarken iki adet natar alıp 1,5 günü geçkin bi süre yalnızca tuvalet ve mutfaktan atıştırmalık bişeyler almak için kalktığımı hatırlıyorum pcnin başından...
-
Gözlerim yorulduğu için 3,4 saatte yarım saat ara veriyorum yoksa şaftımım kayacak gibi.Gözler bozulmaya başladı zaten korkuyorum bi şey olu diye...
http://img503.imageshack.us/img503/3087/adszpd6.jpg -
5 saat vardır.
-
72 saat mecburi ihtiyaclar dısında |yemek,wc..| pc basından ayrılmadıgımı bılırım
Toplam Hit: 5496 Toplam Mesaj: 47