En Uzun İnternette Kalma Rekorunuz
-
götümü bilgisayar sandalyesinden kaldırmadan 30 saat falan pc başında kaldığım oldu.
-
11 saat de benden tabi bu rekoru evde değil internet cafede kırdım : )
-
öss sınavında çıkıp 35 saat kalkmamıstım pc basından 1 yılın acısını cıkarmıstım. pantolun sandalye ile bütünleşmişti
kalktıgımda sandalyede benle ayaga kalkmıstı (ciddiyim megerse arka cep düğmeleri sandalyenin aralıklarına sıkışmış:)))
-
aile bireylerinin evde olmadığı ve rahat ettiğim 3 gün boyunca PC açık kaldı.Gün başına 8 saat uyku 3 saat yemek-içmek s1chmakvs ekle 40 saat falan.Sırf oyun oynadım küçüktüm o zaman KO oynuodum.ama lanet olsun KO'ya gerçek para yatıran salaklardan çok para kazandımdı.
-
zamaninda hacktir sitedir kil yun ugrasir ken 60 70 saat arasi kaldigimi hatirliyorum. :DD sonrasi zaten olusun :d suanda sol gozum bozuk :D uzagi goremiyorum :D yani dikkatli olun
-
9 saatti yanılmıyorsam
-
hocalar siz yatarken pclerinizi kapıyonuzmu?
-
benim pc taş gibi 2 sene açık kalsa sorun olmaz ama ben kapatıyorum açık kalması için bir sebepmi varki
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
benim pc taş gibi 2 sene açık kalsa sorun olmaz ama ben kapatıyorum açık kalması için bir sebepmi varki
-----------------------------dosya indirmek yeterli sebep :D
ayrıca dosya indrimesen bile msn 24 saat açık olunca
bir süre sonra arkadaşlar arasında
uyumayan çocuk ünvanını alıyorsun (H)
-
bilgisayarımı genelde kapamıyom bi okulda lazım olunca o da çarşambaları oluo genelde o zaman götürüyom. 1 hafta falan açık bnimki. :D ama bilgisayar basından kalkmamak ise 16 saat falan bi tuvalet molası war yemeğide bilg basında yerim :Ç
Toplam Hit: 5495 Toplam Mesaj: 47