Enerji Miktarı Sabiti Üzerine Bi Soru
-
Dailar hani ewrendeki enerji miktarı sabittir azalmaz yahut çoğalmaz kuramı war ya ee peki karanlın bi odada oldunuzu düşünün lambayı açıyorsunuz karanlık nereye gidiyor ¿
(Karanlık bi yere gitmiyor saklanıyor demeyin yemez :P Çünkü bu soru günümüz bilim adamları tarafından halen cevaplanamamış bir soru bilim Ve Teknik'te okumuştum düşüncelerinizi merak ettim die sordum yoksa zaten bu sorunun cevabını bulmanız çoook zor dedim ya günümüz bilim adamları bile halen bi cevap bulamamış) -
valla o kadar bilgim olsa profesör olurdum:)
-
insan merak ediyor ama haci
"Bizim dinimiz derki Vardan yok,yoktan var edilemez"
Ki bu gerçekte günümüzde bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Bizim kitabımızın yüzyıllar önce söylediklerini bilim yeni yeni çözüyor ama yinede bu sorunun bir cevabı olmalı düşündürüyor işte a.q -
karanlik hic bir yere gitmiyor cunku karanlik yoktu sadece aydinlik geliyor. karanlik= aydinlik yok. :)
-
:)) komiksin ya gerçekten biz yukarı ne yazıyoz sen yazıyon dai :)
Kpskoca bilim adamları neden o zaman bole bi soru soruyo a.q inanmayanlar baksın Bilim Ve Teknik Yıl 2003 Nisan sayısı olması lazım.. -
:)) komiksin ya gerçekten biz yukarı ne yazıyoz sen yazıyon dai :)
Kpskoca bilim adamları neden o zaman bole bi soru soruyo a.q inanmayanlar baksın Bilim Ve Teknik Yıl 2003 Nisan sayısı olması lazım..
-----------------------------------------------------------------------------
madem bilim adamları cozememiş sen nie burda soruyon aq verilen cevaplarla tassaq gecmeye mi??? -
bak ben bu konuda ertanın bir konussunda yazıcaktım öle unuttum gittim
nse konu vardan yok yoktan var
biz yoktan var olmuyormuyuz allah aşkına babamızın ogun yumurtalıkları çalışmaza bizi o gün yapmasa biz olmazdık değilmi yokken var oluyoruz! vardan yoku bilmiyorumda bu soru çok takılıyor kafama -
ya seninde a.q siz nasıl topik okuyonuz anlamıyom a.q sizler düşünüyosunuz die soruyom biriniz cevabı bulsunda keşif yapak die değil fikir yürütmek için adam gibi topik oku !
-
hocam adamda zaten fikrini sölemis sen tassaq gecmişin!
dengesizmisin sende? :) -
la olum ben ona deil bi üsteki,ne söledim ya a.q doru okuyun şunları yaws :P
-
beyler,
görünür ve görünmezlik....
bir ışık bir cismin üzerine çarpıp yansımadığı sürece o cisimi göremeyiz... karanlık da budur işte... olmayan birşey kaybolmaz
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 19