folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Enes Olgun > Bu Adamı Tanıyan Varmı ?

Enes Olgun > Bu Adamı Tanıyan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugün bi arkadaş(kardeşim dediğim) gel dedi kafeye yeni arkadaşlarla tanışcaz bi konu üzerine network web tasarım yeni  internet sitesi kurulumu şimdi olay şöyle :
    ben 1 kişiyim bi paket alıyorum ve bu paket üzerinde eğitim alıyorum günü ve zamanı kendime bağlı olarak yapılıyor. bu pakette site tasarımı üzerine bir eğitim içeriği var sanırsam içeriğini detaylı anlatılmıyor.  paketin 325 $ ücreti var.  yıllık bi site adı alıyoruz ve o site içeriğini yapıyoruz herhalde hazır script filan var onun üzerinde editleme işlemi yapıyoruz sadece. işte bundan sonra tabi 2 arkadaş destek gerekiyor onlarada ben bu işi söylüyorum bana destek oluyorlar onlarda 325 $ veriyolar yani ben onları bulduğum için para alıyorum onlarda kendi arkadaşlarını destek sağlıyorlar onlarda para alıyorlar 
    bir yıl sonunda 45 bin tl mi ne bi para alıyormuşuz ne yani ödediğimiz para boşa gitmiyor filan 
    bu enes olgunun baya çevresi var sanırım tanıyan bilen varmı nedir para getirisi varmıdır?

http://www.youtube.com/watch?v=g4v8SSgiI4c

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

titan saadet zinciri herbalife questnetten sonra web dünyasınada girmiş =) 

uzak dur derim 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sadet zinciri abi yalan uyma sen bu takım işlere

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

sadet zinciri abi yalan uyma sen bu takım işlere

yok zaten çalışıyorum bu nasıl oluyor milyarlardan filan bahsediyorlar.
    kek olmak bizim kitabımızda yok merak etmeyin yıl 2012 kimse kimseye 1 lira vermiyorken 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Hoca iş network marketing işi. Enes Olgun da mega holdings de takım lideri. Facede grupları var proactive team diye. 

Enes 1988 doğumlu kitabıda var Trabzonludur kendisi. Otel toplantılarından otel toplantısına gezer. Etkileyici bir adamdır etkilerdi. Adamı işe alır. :)

Yapan çok arkadaşım var uğraşıp duruyolar biri okulu bıraktı falan.

Allah akıl fikir versin. 

www.dunyadailkler.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

ben hiç parasını geri alanını görmedim

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

buda titantitana"nin teknolojik hali herhalde:))) benden sana tavsiye zittir loo de gitsin

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

abi git rene hocadan al eğitimi. :D 

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sen bana enayi bul beraber para kazanalım nasıl :D iyi dimi

edit: hatta r10 da bir konu vardı mega holding dolandırıcılığı diye ama r10 gidince konu göçmüş pek iyi olmadı aslında burayada öyle bi konu açmak lazım..

daha seonun ne olduğunu bilmeyen bir adam. hazır wp sistemler ile site yapıyoruz diyolar ya bide ulan böyle sıvanmaz kötü bir iş :D

birde konunun adını 'enes olgun dolandırıcılığı' falan yapsaydın bari

kakaO bunu yazdı

bizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu  oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.

beginner

presenter  sunum yapan

trainer    eğitimci

resercher   kaynakçı ( amele :D )

leader   lider

distrubutor mu yoksa? anlamı bildiğin ev ev dolaşan satıcı :D

bildiğin ingilizce kelimeler işte bi artistliği falan var zannedenle ingilizceyi zaten pek bilmeyenler ;)

zone tarafından 01/Haz/13 14:29 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ben bu tür şeylerin gerçekliğine inanmıyorum abi.Üretim yoksa nasıl para kazanılır amk.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

bizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu  oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.

zafer yakındır!
Toplam Hit: 16855 Toplam Mesaj: 28