Enes Olgun > Bu Adamı Tanıyan Varmı ?
-
bugün bi arkadaş(kardeşim dediğim) gel dedi kafeye yeni arkadaşlarla tanışcaz bi konu üzerine network web tasarım yeni internet sitesi kurulumu şimdi olay şöyle :
ben 1 kişiyim bi paket alıyorum ve bu paket üzerinde eğitim alıyorum günü ve zamanı kendime bağlı olarak yapılıyor. bu pakette site tasarımı üzerine bir eğitim içeriği var sanırsam içeriğini detaylı anlatılmıyor. paketin 325 $ ücreti var. yıllık bi site adı alıyoruz ve o site içeriğini yapıyoruz herhalde hazır script filan var onun üzerinde editleme işlemi yapıyoruz sadece. işte bundan sonra tabi 2 arkadaş destek gerekiyor onlarada ben bu işi söylüyorum bana destek oluyorlar onlarda 325 $ veriyolar yani ben onları bulduğum için para alıyorum onlarda kendi arkadaşlarını destek sağlıyorlar onlarda para alıyorlar
bir yıl sonunda 45 bin tl mi ne bi para alıyormuşuz ne yani ödediğimiz para boşa gitmiyor filan
bu enes olgunun baya çevresi var sanırım tanıyan bilen varmı nedir para getirisi varmıdır? -
titan saadet zinciri herbalife questnetten sonra web dünyasınada girmiş =)
uzak dur derim
-
sadet zinciri abi yalan uyma sen bu takım işlere
-
YasamaK bunu yazdı
sadet zinciri abi yalan uyma sen bu takım işlere
yok zaten çalışıyorum bu nasıl oluyor milyarlardan filan bahsediyorlar.
kek olmak bizim kitabımızda yok merak etmeyin yıl 2012 kimse kimseye 1 lira vermiyorken -
Hoca iş network marketing işi. Enes Olgun da mega holdings de takım lideri. Facede grupları var proactive team diye.
Enes 1988 doğumlu kitabıda var Trabzonludur kendisi. Otel toplantılarından otel toplantısına gezer. Etkileyici bir adamdır etkilerdi. Adamı işe alır. :)Yapan çok arkadaşım var uğraşıp duruyolar biri okulu bıraktı falan.
Allah akıl fikir versin.
-
ben hiç parasını geri alanını görmedim
-
buda titantitana"nin teknolojik hali herhalde:))) benden sana tavsiye zittir loo de gitsin
-
abi git rene hocadan al eğitimi. :D
-
sen bana enayi bul beraber para kazanalım nasıl :D iyi dimi
edit: hatta r10 da bir konu vardı mega holding dolandırıcılığı diye ama r10 gidince konu göçmüş pek iyi olmadı aslında burayada öyle bi konu açmak lazım..
daha seonun ne olduğunu bilmeyen bir adam. hazır wp sistemler ile site yapıyoruz diyolar ya bide ulan böyle sıvanmaz kötü bir iş :D
birde konunun adını 'enes olgun dolandırıcılığı' falan yapsaydın bari
__________kakaO bunu yazdıbizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.
beginner
presenter sunum yapan
trainer eğitimci
resercher kaynakçı ( amele :D )
leader lider
distrubutor mu yoksa? anlamı bildiğin ev ev dolaşan satıcı :D
bildiğin ingilizce kelimeler işte bi artistliği falan var zannedenle ingilizceyi zaten pek bilmeyenler ;)
zone tarafından 01/Haz/13 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bu tür şeylerin gerçekliğine inanmıyorum abi.Üretim yoksa nasıl para kazanılır amk.
-
bizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.