Enes Olgun > Bu Adamı Tanıyan Varmı ?
-
kaygusuz bunu yazdı
bugün bi arkadaş(kardeşim dediğim) gel dedi kafeye yeni arkadaşlarla tanışcaz bi konu üzerine network web tasarım yeni internet sitesi kurulumu şimdi olay şöyle :
.......
...
Abi videonun tamamına yakınını seyrettim ama sadece üye ekliyeceksiniz diyip duruyor. İşde rüyamda görüyordum felan diyor. çok çalışmak gerek diyor.
Ama ne çalışıyorlar? Ne yapıyorlar yani site mi kuruyorlar sitenin içeriği ne rastgele dolduruyorlar mı nedir yani.
Hiçbir şey anlamadım yaww.???????????
-
kendi sitesi joomla :) ürünleride joomla veya wp olur. hazır free ve açık kaynaktan gelebilecek en iyi para yani :)
templateleride lisanslı değildir kesin :))
-
Bu enes madakın youtubeda konferansını izledim.Sanırsın Steve Jobs Iphone'u tanıtıyor. Alkış kıyamet bir havalar...
-
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp
zone tarafından 07/Oca/14 15:35 tarihinde düzenlenmiştir
işin bokunun çıktığının belgesidir hocalar -
asa42 bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
bugün bi arkadaş(kardeşim dediğim) gel dedi kafeye yeni arkadaşlarla tanışcaz bi konu üzerine network web tasarım yeni internet sitesi kurulumu şimdi olay şöyle :
.......
...
Abi videonun tamamına yakınını seyrettim ama sadece üye ekliyeceksiniz diyip duruyor. İşde rüyamda görüyordum felan diyor. çok çalışmak gerek diyor.
Ama ne çalışıyorlar? Ne yapıyorlar yani site mi kuruyorlar sitenin içeriği ne rastgele dolduruyorlar mı nedir yani.
Hiçbir şey anlamadım yaww.???????????
Sıcak satış yapıyorlar müridim. Enayi avlamak için kafa yoran, buna bol bol vakit ayıran tipler para kazanıyor. Dostane bir şekilde tanıdığı, tanıdığının tanıdığı mezhebi müsait herkese dadanıyor ve pazarlıyor.
Bu kadar pazarlama uğraşını berçekten birşeyler satmak için yapsalar kazançları daha iyi olur. Ayda 2 tane enayi bulursa iş sağlamına yürüyor, Yav iyi bir ürün bulup ayda 2 tane satsa zaten paranın canını çıkarır herkes..
Neyse biraz daha gider bunlar zira hukuksal boyutunu iyi ayarlamışlar ya saadet olayıda 90' larda ilk patladığında hukuksal boşluklardan yararlanıyorlardı, 2 günde alt üst ettiler. Bir süre sonra bunların başınada gelecek olan bu.
Sonuç götüren götürdüğüyle kalacak her zamanki gibi!!
zeyrekli tarafından 07/Oca/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonuna kadar izledim ürünün ne olduğunu anlatacağına 1 saattir hayal anlatıyor =)
bir allaın kulu da demior biz ne satioz? piasadaki avantajı ne? hedef kitlemiz ne?
gençlere korkunç bi gaz veriyor. buna 6 ayını veren adam yaşayacağı hayal kırıklığını 1 sene tedavi edemez tahmin ediyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Sonuna kadar izledim ürünün ne olduğunu anlatacağına 1 saattir hayal anlatıyor =)
bir allaın kulu da demior biz ne satioz? piasadaki avantajı ne? hedef kitlemiz ne?
gençlere korkunç bi gaz veriyor. buna 6 ayını veren adam yaşayacağı hayal kırıklığını 1 sene tedavi edemez tahmin ediyorum.
hocam 2 post önce olayın özeti var.. hürriyet yazmış.. bu yazıdan sonra bu grup çöker.. alayına sövmek istiyorum ama terbiyem el vermiyor neyse street.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp