English Time

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek

Girdiğin sınav gibi bölüm bölüm..Yine eğer almak istersen, sınav yapacaklar seviyene göre kur alıacaksın..

Sessiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    ahmike bunu yazdı

Girdiğin sınav gibi bölüm bölüm..Yine eğer almak istersen, sınav yapacaklar seviyene göre kur alıacaksın..

Arkadaşım daha önce HİÇ KURSA GİTMEDİM, yani KURSLAR HAKKINDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM. bu kur dediğin ne? neleri kapsıyor? kaç saat yapıyor, hayatında hiç mal satmadın sanırım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

yanlış hatırlamıyosam şehir fırsatlarında bu kursun bedeli 250TL'ydi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    ahmike bunu yazdı

Arkadaşım daha önce HİÇ KURSA GİTMEDİM, yani KURSLAR HAKKINDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM. bu kur dediğin ne? neleri kapsıyor? kaç saat yapıyor, hayatında hiç mal satmadın sanırım..

hoca kur dediği intermediate,preintermediate,upperintermediate,advence bi kurdur.sen hangi kurdasın onu belirlemek için sınav yapıyorlar..ben intermediate kurundayım şimdi.

saat olayına gelirsek eğer sana 2 seçenek sunuyorlar.haftasonu gitmek istersen c.tesi ve pazar günü 4 ders alıyorsun .ders 45 dk.. ve bu seçenek 4 ayda bitiyor..toplamda kaç ders oluyor bilmiyorum.

2.seçenek ise hafta içi hergün .. haftaiçi hergün 2 saat ders görüyosun bu da 3 ayda bitiyor.

yani 1 kur toplamda 120 saat civarı oluyor.kur bitince seni yeterlilik sınavlarına alıyorlar.speaking,writing,reading ve grammer sınavları oluyor.

@ahmike 748 oldu :D

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı
    ahmike bunu yazdı

hoca kur dediği intermediate,preintermediate,upperintermediate,advence bi kurdur.sen hangi kurdasın onu belirlemek için sınav yapıyorlar..ben intermediate kurundayım şimdi.

saat olayına gelirsek eğer sana 2 seçenek sunuyorlar.haftasonu gitmek istersen c.tesi ve pazar günü 4 ders alıyorsun .ders 45 dk.. ve bu seçenek 4 ayda bitiyor..toplamda kaç ders oluyor bilmiyorum.

2.seçenek ise hafta içi hergün .. haftaiçi hergün 2 saat ders görüyosun bu da 3 ayda bitiyor.

yani 1 kur toplamda 120 saat civarı oluyor.kur bitince seni yeterlilik sınavlarına alıyorlar.speaking,writing,reading ve grammer sınavları oluyor.

@ahmike 748 oldu :D

Sağol açıklamışsın.. 747 Oldu.

Sessiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bir kurun normal fiyatı nası 1400 tl oluyor ? Allah Allah...

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

beyler bende de bir kur var isteyene hayrına veririm.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 2581 Toplam Mesaj: 18