Enpara %50 İndirim
-
aynen 100 liradan 50 lira havadan ne alınır la tavsiye var mı
-
frekaze bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Kardeş app baktım öyle birşey yok 2 senedir her ay ayın enparalısıyım ama gelmemiş.
https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/aliexpress-amazon-indirimi.aspx
onların yalancısıyım.
valla baktım gene yok bende tahminim bu çakallar belli kişilere atıyorlar. Daha çok aliexpres vs alış veriş yapanlara benim gibi adamlara atmazlar kesin ne olacak. a.l ali expresden 0,10 krş tohum alıyorum maksak alışveriş olsun :) o yüzdende yapmış olabilirler.
iyide sana birşey göndermelerine gerek yok. 6 ay enparalı oldu isen faydalanırsın. girip kontrol edebilirsin aylık olarak.
alışveriş yaparken indirim yapmıyorlar zaten. önce alışverişi tam para olarak yapıyorsun. sonraki ayın 5 inde falan geri ödeme yapıyorlar. daha öncekiler böyleydi.
-
Ben de 1 aydan dolayı kaybettim bu indirimi. Amazon.com için illaki hemen bişey satın almanıza gerek yok hesabiniza 30 usd gift yükleyin yine indirimi alıyorsunuz.
Kernel_Panic tarafından 04/Tem/17 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
VEXTA bunu yazdı
aynen 100 liradan 50 lira havadan ne alınır la tavsiye var mı
-
Tek seferde alışveriş yapmaya gerek yok. Part partta alışveriş yapabilirsiniz.
-
girip bakayım dedim geçerliymiş benim hesap için.
iyi oldu aliexpress'den ufak bi iki bişey almayı düşünüyordum kesinleşti almam :F
-
ihtiyacım da vardı hemen yapıştırdım :)
-
Kreyzi bunu yazdı
iyi oldu aliexpress'den ufak bi iki bişey almayı düşünüyordum kesinleşti almam :F
link ateşlesene biz de bakalım bişeyler :)
-
Prometheus bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
link ateşlesene biz de bakalım bişeyler :)
e-sigara için tel, ağızlık filan abi sana gelmez :F
gerçi bide kulaklık olarak
düşünüyorum ama bilemedim.
-
+1 aynen bana da geldi :)