Enpara Kitap Kampanyası
-
mkyb bunu yazdı
@Kreyzi
Umut Sarıkaya'nın bu kitapları karikatür mü yoksa sadece yazı mı hocam ?
yazılardan oluşuyor hocam daha çok hikayeler yada bölümler diyelim. kendi anılarını yazıyor adam anlatımda çok samimi :)
nette var parça parça 1-2 tanesini oku ilgini çeker.
-
Bana tutkulu bir aşk kitabı söyleyin tukulu şehvetli acil kıza ateşliyimde az yolumuz olsun
Kız dediki ; Aynı yıldızın altında
Diye bir kitap varmıdır acep
-
Kreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
@Kreyzi
Umut Sarıkaya'nın bu kitapları karikatür mü yoksa sadece yazı mı hocam ?
yazılardan oluşuyor hocam daha çok hikayeler yada bölümler diyelim. kendi anılarını yazıyor adam anlatımda çok samimi :)
nette var parça parça 1-2 tanesini oku ilgini çeker.
E- Kitabını buldum :
-
Çok güzel, kampanya bitene kadar 300 Tl'lik kitap alayım, 150 tl de iade alırım :)
Çok iyi oldu bu, seviyorum enpara'yı :)
-
cuneyd bunu yazdı
Çok güzel, kampanya bitene kadar 300 Tl'lik kitap alayım, 150 tl de iade alırım :)
Çok iyi oldu bu, seviyorum enpara'yı :)
max 100 hocam bende 105 lık alısverıs yaptım 50 tl gerı gelecekj onumuzdekı ay yuklenır bu para
-
Hoppa muthis oldu bu sıkıntıdan bayıldığım bu gunlerde bu resmen ilaç oldu ya la, saol konu icin hocam.
-
mükemmel seslikitap da kampanyaya dahil edilmiş yolda dinlerim artık iki günde bi kitap kesinlikle değerlendirin
http://www.seslenenkitap.com/Icerik/Id/17/Enpara
yürüyüşlerime deva olacaksın enpara
-
bu iki ay 200 TL lik kitap alırım garanti. babil.com u da hiç duymamıştım bu vasıtayla duymuş oldum.
Enparanın gözünü seveyim.
-
PanxeR bunu yazdı
mükemmel seslikitap da kampanyaya dahil edilmiş yolda dinlerim artık iki günde bi kitap kesinlikle değerlendirin
http://www.seslenenkitap.com/Icerik/Id/17/Enpara
yürüyüşlerime deva olacaksın enpara
Hocam radyo tiyatrosu dinlemekte güzel oluyor. Dene istersen. www.radyotiyatrosu.org
İstersen 2-3 tane İngilizce site de vereyim. :D
-
kitap okumayı sevmeyen biri olarak yakın tarih veya cumhuriyet tarihi kitaplarından saracak kitaplar önerebilir misiniz?