Enpara Kitap Kampanyası
-
aynı kampanya seslenenkitap.com'da da gecerli.ayrica babil.com'un mobil uygulamasindan alisveris yaparsaniz kargo bedavaya geliyor.
-
biri de cikip hukuk kitaplarin da soyle bir kampanya yapsa gidip hemen kartini alsak.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hoppa muthis oldu bu sıkıntıdan bayıldığım bu gunlerde bu resmen ilaç oldu ya la, saol konu icin hocam.
Rica ederim. Bende koleksiyonumdaki eksik kitaplarımı tamamlayacağım enpara sayesinde. Adamlar çalışıyor.
-
almam gereken 9 tane kitap toplam 518 tl tutuyor. yardım etmek isteyen var mı :))
merak edenler için: modern türkiyede siyasi düşünce (9cilt)
-
dün sabahtan beri fiyatları yukarı çekiyor babil bu yaptıkları ibnelik başka bişey değil..
-
sabah 98 TL lik alışveriş yaptım.
Gelecek ayda nasip olursa ve bir puştluk olmazsa 100TL lik daha yapacağım.
-
tam ihtiyaç duyduğum bir anda güzel bir kampanya yapmışlar. E-Kitap arşivi biraz daha geniş olsaydı keşke. idefix ile fiyat karşılaştırması yaptım birkaç ürün için babil ile idefix oarasında ortalama 1 TL oynuyor. Fena değil.
-
Bende 4 kart var ihtiyacı olan 5 lira komisyonla aracı kılabilir beni =)
not:parayı peşin alırım =)
glaurung tarafından 02/Haz/15 11:17 tarihinde düzenlenmiştir -
bu fırma keske bırde kredı kartı cıkartsa yaw :D
-
adrenalinn bunu yazdı
aynı kampanya seslenenkitap.com'da da gecerli.ayrica babil.com'un mobil uygulamasindan alisveris yaparsaniz kargo bedavaya geliyor.
Bu tek seferlik mi gecerli acaba ?
Gerci 44 lirayi gecti o yuzden kargo ucretsiz ama ayrica alacagim kitaplar olacak para oldukca tek seferlikse degerlendireyim.