Enpara Kredi Başvurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    h0rtl4kk bunu yazdı

Bir soruda ben sorayım. Freelance çalışıyorum. Çoğu zaman aylık 1000 TL civarı veya üstü bir gelirim oluyor.(1000TL'den aşağı kazandığımda oluyor). 500 - 600TL kadar bir kredi çekmek istiyorum.(Biliyorum rakam az ama ihtiyacım o kadar. Vericeklerini bilsem 1000TL de isterim)

Daha önce kredi kartı vs. kullanmadım. Bu findeks notumudur nedir onun kaç olduğunuda bilmiyorum. Ziraat'e kredi kartı başvurusu yaptım onuda reddettiler.

Gelir belgesi veya kefil istemeden kredi veren bir banka varmı ?

Hocam hiç kredi kartı kullanmamış olman senin bankalar gözünde olmaman demek gibi bişey .

Örneğin , bizim şirketteki bir mimar (4yıldır düzen li maaşı olan biri) üniversite hayatı boyunca ve iş hayatı boyunca hiç kredi kartı kullanmamış . Kredi istedi vermediler :) şimdi bi kredi kartı çıkardı yalandan takılıyor sistem tanısın kendisini diye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    h0rtl4kk bunu yazdı

Bir soruda ben sorayım. Freelance çalışıyorum. Çoğu zaman aylık 1000 TL civarı veya üstü bir gelirim oluyor.(1000TL'den aşağı kazandığımda oluyor). 500 - 600TL kadar bir kredi çekmek istiyorum.(Biliyorum rakam az ama ihtiyacım o kadar. Vericeklerini bilsem 1000TL de isterim)

Daha önce kredi kartı vs. kullanmadım. Bu findeks notumudur nedir onun kaç olduğunuda bilmiyorum. Ziraat'e kredi kartı başvurusu yaptım onuda reddettiler.

Hocam hiç kredi kartı kullanmamış olman senin bankalar gözünde olmaman demek gibi bişey .

Örneğin , bizim şirketteki bir mimar (4yıldır düzen li maaşı olan biri) üniversite hayatı boyunca ve iş hayatı boyunca hiç kredi kartı kullanmamış . Kredi istedi vermediler :) şimdi bi kredi kartı çıkardı yalandan takılıyor sistem tanısın kendisini diye

Kredi kartıda vermiyolarki. Öğrencide değilim. Ziraatden istedim kredi kartı onlarda vermedi. Seve seve bir yerde çalışmam lazım herhalde.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    h0rtl4kk bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    h0rtl4kk bunu yazdı

Kredi kartıda vermiyolarki. Öğrencide değilim. Ziraatden istedim kredi kartı onlarda vermedi. Seve seve bir yerde çalışmam lazım herhalde.

500-600 tl için kredi çekeceğine nakit avans da kullanabilirsin. Zaten gelir belgesiz kolaylıkla kredi veren bir banka yok gibi bir şey. Bi dönem ing hemen her yerde stand kurup 3k ya kadar kredi dağıtıyordu. Öyle bir şeye denk gelirsen alabilirsin aslında.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 2342 Toplam Mesaj: 14
enparakredi enpara