Enpara Kredi Kartı Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

yeni kartları güzelmiş eskisi yıprandığı için istedim. çipli isimli filan. eskisi gibi oyuncak havası vermiyor. 

hacı foto var mı? bilgileri kapatıp atabilir misin merak ettim ben de geçeyim güzelse :3 

mkyb benden hızlı davranmış ^^

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

qnb ye geçiş sonrası hizmetlerde düşüş bekliyordum ama güzel haber... kredi kartı kullanmayan biri olarak çıkarsa kesin alırım

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

İlk çıktığından beri kullanıyorum. Hiç bir banka ürününden bu kadar memnun kalmamıştım.

Kredi kartı çıksın yine ilk talep edenlerden biri ben olacağım.

Adamlar her ay ayın en paralısı oldun diye 100 liralık yemek ye 50 lirasıı benden diyor ya varmı böyle bişey :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazuo
    kazuo's avatar
    Erkek

Herkes enpara hakkında güzel şeyler yazmış, doğrudur. Ama dövizin oynaklık yaptığı zamanlarda alış-satış makasını çok fazla açmaları, hatta döviz alım-satımının yapılamaması gibi sorunları da var. Ünlülerin oynadığı reklam filmleri de çekmeye başlamışlar, kampanyaların benzini de yakında azalacaktır.

Toplam Hit: 2290 Toplam Mesaj: 16
kredi kartı enpara cc :) enpara nokta kom bankadan güzeli