Enpara Sanalkredi Kartı Oluşturma Var Mı?
-
Müridler, arada internet alışverişlerinde sanal kart lazım oluyor ancak hesaplarımın olduğu banka sanal kart vermiyor.Enpara da böyle bir özellik var mı? Var ise aylık yada günlük kaç sanal kart oluşturmaya izin veriyor
-
Yok. Bende en para var gelip arayüzün bakıcan mı : )
-
yok. enpara zaten debit kart. çalınsa da içinde ne para varsa o gider bence sıkıntı yok o yüzden kullan kafana göre. ama belki yeni hesap açabilirsin
ya da günlük işlem limitini kısabilirsin...
kofcu tarafından 12/Tem/15 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sanal kart özelliği yok ama ikincil bir hesap açarsın en para hesabından yatırım hesabı olarak. Paranı orada tutarsın. Kullanacağın miktarı kartın hesabına aktarırsın. Ben bu şekilde yapıyorum. Bir kere hesabımdan alakasız yerlere bağış yapılmaya çalışılmıştı bu şekilde kurtardım iptal ettim yeni kart gönderdiler ertesi gün seviyorum enparayı bu yüzden :)
-
enpara ile internetten alışveriş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla ek hesap açıp bütün parayı oraya aktarırsan Inferius hocamın dediği gibi, başın ağrımaz çok. hem öyle diğer bankalar gibi ıvır zıvır ücretleri de almıyor.
-
O nasil olucak beyler atiyorum 12.000 tl para var en parada.
netten calinmasin diye neyi nereye atip kurtarabiliyoruz?
-
enparada hesaplar sekmesinin altında yeni hesap aç seçeneği var, orada hesap türü seçiyorsun, birikim hesabında her gece faizden yararlanıyorsun.
transferler sekmesine girip vadesiz tl hesabındakilerin istediğin kadarını da birikim hesabına aktarabiliyorsun.
ve bunların hepsi de ücretsiz.
AlbayHardal tarafından 12/Tem/15 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdı
O nasil olucak beyler atiyorum 12.000 tl para var en parada.
netten calinmasin diye neyi nereye atip kurtarabiliyoruz?
hesabımdaki bakiyenin hepsini kuveytturke tasıdım enpara da aylık para tutuyrm onlarıda yatırımda bırakıyorum cogunlugunu alısverıs yapılacaksa vs ona gore bı bın tl kart hesabında bırakıyorum
zaten 3d secure olmayan yerden enpara alısverıs yaptırtmıyor
hipokondriyak tarafından 12/Tem/15 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni konu acmayayim dedim. Yeni kredi karti/hesap karti alacagim da enpara cok konusuluyor. Internetten her yerden alisveris yaptiriyor mu? Online islemlerde neler yapabiliyorum? Paypalda sikintisiz kullaniliyor mu? Bi avantaj dezavantaj soyleyebilir misiniz :3
-
izzmarit bunu yazdı
Yeni konu acmayayim dedim. Yeni kredi karti/hesap karti alacagim da enpara cok konusuluyor. Internetten her yerden alisveris yaptiriyor mu? Online islemlerde neler yapabiliyorum? Paypalda sikintisiz kullaniliyor mu? Bi avantaj dezavantaj soyleyebilir misiniz :3
İnternetten çoğu yerden alışveriş yapabiliyorsunuz. Kredi kartı gibi kartınız oluyor, alışverişte istenen bilgileri girip tıpkı bir kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyorsunuz.
Online işlemlerde normal bankalarda olan tüm işlemler mevcut, her türlü fatura ödemeleri, cep telefonu ödemeri, aklınıza gelebilecek her şey.
Paypal ve bkm ekpres sıkıntısız kullanılıyor. Encard'ın kendisini kullanamadığınız durumlarda paypal ve bkm ekpres gibi ödeme yöntemlerini kullanabiliyorsunuz.
Avantaj olarak hiçbir işlemde ücret yok. Havale/eft/yıllık ücret gibi ücretler yok. Birçok sitede ve oyunda ( babil.com / steam / lol ) %50 indirim gibi akılalmaz kampanyalar var.
Dezavantaj yok :)
-Şimdi bi okudum da baya ciddi yazmışım ya, enpara beni işe almalı :)
-
izzmarit bunu yazdı
Eft , havale parası yok.Eğer sık sık para transferi yapan biriysen çok güzel birşey , Ben 1 Ay da en az 10 kere eft yapıyorum 50 lira cebime kalıyor.İstediğin bankadan kartını takıp para çekebiliyorsun komisyon almıyorlar. Ama istediğin bankadan para yatıramıyorsun.Mail.ru dan bulut sunucu aldım sıkıntı çıkmadı.Kısacası al bir tane at kenara dursun kart parası da almıyorlar.Herkes de olması gereken bir kart , bu söylediklerim 2016 ya kadar geçerli 2016 dan sonra devam ederler mi bu şekilde bilmiyorum. Benim düşüncem uzatılar .