folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Enpara Sanalkredi Kartı Oluşturma Var Mı?

Enpara Sanalkredi Kartı Oluşturma Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Müridler, arada internet alışverişlerinde sanal kart lazım oluyor ancak hesaplarımın olduğu banka sanal kart vermiyor.Enpara da böyle bir özellik var mı? Var ise aylık yada günlük kaç sanal kart oluşturmaya izin veriyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok. Bende en para var gelip arayüzün bakıcan mı : )

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

yok. enpara zaten debit kart. çalınsa da içinde ne para varsa o gider bence sıkıntı yok o yüzden kullan kafana göre. ama belki yeni hesap açabilirsin

ya da günlük işlem limitini kısabilirsin...

kofcu tarafından 12/Tem/15 14:21 tarihinde düzenlenmiştir

ben de sevgiden yanayım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam sanal kart özelliği yok ama ikincil bir hesap açarsın en para hesabından yatırım hesabı olarak. Paranı orada tutarsın. Kullanacağın miktarı kartın hesabına aktarırsın. Ben bu şekilde yapıyorum. Bir kere hesabımdan alakasız yerlere bağış yapılmaya çalışılmıştı bu şekilde kurtardım iptal ettim yeni kart gönderdiler ertesi gün seviyorum enparayı bu yüzden :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

enpara ile internetten alışveriş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla ek hesap açıp bütün parayı oraya aktarırsan Inferius hocamın dediği gibi, başın ağrımaz çok. hem öyle diğer bankalar gibi ıvır zıvır ücretleri de almıyor.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

O nasil olucak beyler atiyorum 12.000 tl para var en parada.

netten calinmasin diye neyi nereye atip kurtarabiliyoruz?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

enparada hesaplar sekmesinin altında yeni hesap aç seçeneği var, orada hesap türü seçiyorsun, birikim hesabında her gece faizden yararlanıyorsun.

transferler sekmesine girip vadesiz tl hesabındakilerin istediğin kadarını da birikim hesabına aktarabiliyorsun.

ve bunların hepsi de ücretsiz.

AlbayHardal tarafından 12/Tem/15 16:06 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

O nasil olucak beyler atiyorum 12.000 tl para var en parada.

netten calinmasin diye neyi nereye atip kurtarabiliyoruz?

hesabımdaki bakiyenin hepsini kuveytturke tasıdım enpara da  aylık para tutuyrm onlarıda yatırımda bırakıyorum cogunlugunu alısverıs yapılacaksa vs ona gore bı bın tl kart hesabında bırakıyorum 

zaten 3d secure olmayan yerden enpara alısverıs yaptırtmıyor 

hipokondriyak tarafından 12/Tem/15 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Yeni konu acmayayim dedim. Yeni kredi karti/hesap karti alacagim da enpara cok konusuluyor. Internetten her yerden alisveris yaptiriyor mu? Online islemlerde neler yapabiliyorum? Paypalda sikintisiz kullaniliyor mu? Bi avantaj dezavantaj soyleyebilir misiniz :3

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Yeni konu acmayayim dedim. Yeni kredi karti/hesap karti alacagim da enpara cok konusuluyor. Internetten her yerden alisveris yaptiriyor mu? Online islemlerde neler yapabiliyorum? Paypalda sikintisiz kullaniliyor mu? Bi avantaj dezavantaj soyleyebilir misiniz :3

İnternetten çoğu yerden alışveriş yapabiliyorsunuz. Kredi kartı gibi kartınız oluyor, alışverişte istenen bilgileri girip tıpkı bir kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyorsunuz.

Online işlemlerde normal bankalarda olan tüm işlemler mevcut, her türlü fatura ödemeleri, cep telefonu ödemeri, aklınıza gelebilecek her şey.

Paypal ve bkm ekpres sıkıntısız kullanılıyor. Encard'ın kendisini kullanamadığınız durumlarda paypal ve bkm ekpres gibi ödeme yöntemlerini kullanabiliyorsunuz.

Avantaj olarak hiçbir işlemde ücret yok. Havale/eft/yıllık ücret gibi ücretler yok. Birçok sitede ve oyunda ( babil.com / steam / lol ) %50 indirim gibi akılalmaz kampanyalar var.

Dezavantaj yok :)

-Şimdi bi okudum da baya ciddi yazmışım ya, enpara beni işe almalı :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Eft , havale parası yok.Eğer sık sık para transferi yapan biriysen çok güzel birşey , Ben 1 Ay da en az 10 kere eft yapıyorum 50 lira cebime kalıyor.İstediğin bankadan kartını takıp para çekebiliyorsun komisyon almıyorlar. Ama istediğin bankadan para yatıramıyorsun.Mail.ru dan bulut sunucu aldım sıkıntı çıkmadı.Kısacası al bir tane at kenara dursun kart parası da almıyorlar.Herkes de olması gereken bir kart , bu söylediklerim 2016 ya kadar geçerli 2016 dan sonra devam ederler mi bu şekilde bilmiyorum. Benim düşüncem uzatılar .

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 3213 Toplam Mesaj: 19
enpara sanal kart