Enpara Sanalkredi Kartı Oluşturma Var Mı?
-
Ek olarak her ay 1 defa farklı bir bankanın atm sinden ücretsiz para çekebiliyorsun. Benim çok işime yarıyor bu özellik
-
Kotu yorum hic okumadim bu iste bi gariplik olmali diye size de sorayim dedim de siz de olumlu diyorsunuz. Allah allah :D cok tesekkur ederim. Basvurdum bakalim :3
-
zigor bunu yazdı
Ek olarak her ay 1 defa farklı bir bankanın atm sinden ücretsiz para çekebiliyorsun. Benim çok işime yarıyor bu özellik
eylül ayına kadar ayda 3 kere çekebiliyorsun
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/ baya masraftan kurtardı
BlackApple tarafından 12/Tem/15 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Ek olarak babil.com'dan yapılan kitap alışverişlerinde de %50 indirim vardı hala var mı bilmiyorum ama işe yarıyor ve henüz olumsuz yanını görmedim. Belki tek olumsuzluğu enpara ile şube kullanamıyor oluşu olabilir ama henüz eksikliğini görmedim onunda.
-
izzmarit bunu yazdı
Yeni konu acmayayim dedim. Yeni kredi karti/hesap karti alacagim da enpara cok konusuluyor. Internetten her yerden alisveris yaptiriyor mu? Online islemlerde neler yapabiliyorum? Paypalda sikintisiz kullaniliyor mu? Bi avantaj dezavantaj soyleyebilir misiniz :3
Dezavantaj pek sayılmaz ama şöyle bi durum var
3d secure olmayan sitelerde alışveriş yapılmıyor
Dealextreme de geçen aylarda denemiştim almamıştı
Ama dezavantaj olarak görülmemeli 3d secure netten alışverişin bence olmazsa olmazı
Yatırım hesaplarında dolar eurodan başka bişey yok ne fon ne borsa işlemi yapılamıyor malesef
En büyük avantajı Eft ücretsiz ve kart aidatı hesap işletim ücreti yok
-
Inferius bunu yazdı
Ek olarak babil.com'dan yapılan kitap alışverişlerinde de %50 indirim vardı hala var mı bilmiyorum ama işe yarıyor ve henüz olumsuz yanını görmedim. Belki tek olumsuzluğu enpara ile şube kullanamıyor oluşu olabilir ama henüz eksikliğini görmedim onunda.
+ steam oyunlarını %50 indirimle alabiliyosunuz
-
Sanal kart olaymış iyiymiş ama günlük işlem limiti varsa oda bir nevi sanal kart işi görür heralde.
@ersn hocam team'e gel :)
-
ibrahimeren bunu yazdı
Sanal kart olaymış iyiymiş ama günlük işlem limiti varsa oda bir nevi sanal kart işi görür heralde.
@ersn hocam team'e gel :)
saatler dir pc başındayım hoca , annemle yaprak sarma yapıyoruz : ) bi saat ver bana o saat de pc de olayım.