Kriptoparalar & Blockchain
EOPT - Çok Kişiye Ekmek Çıkar Bu Coin'den ! 1 Eopt = 0,2$
EOPT - Çok Kişiye Ekmek Çıkar Bu Coin'den ! 1 Eopt = 0,2$
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Arkadaşlar,
Şuan 10 K var bende, el atarsanız birkaç K daha arttırmayı düşünüyorum :) Evet, sosyal medya da - telegramda millet harıl harıl eopt kasıyor. 8. telegram grubuda doldu! Fake gruplar bile açıldı onlarca. Resmen millet hücum ediyor.hocam bilale anlatır gibi anlatsan biz de alsak?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Arkadaşlar,
Şuan 10 K var bende, el atarsanız birkaç K daha arttırmayı düşünüyorum :) Evet, sosyal medya da - telegramda millet harıl harıl eopt kasıyor. 8. telegram grubuda doldu! Fake gruplar bile açıldı onlarca. Resmen millet hücum ediyor.hocam bilale anlatır gibi anlatsan biz de alsak?
Anlatayım canım kardeşim,
Bu proje bir dijital para borsası. Kendi borsları için fonlama yapıyorlar, tanıtım ve fonlama işleri genelde Airdrop denilen bir kampanya tarzı ile yapılıyor. Şuan bende bu konuyu açarak, sizi bu tanıtıma dahil ettim. Adamların amacı çok daha fazla kişiye ulaşmak, ve katılımlarına istinaden ufak bir ödül ile yakında proje hayata geçtiğinde, işlem yapabilmelerine imkan sağlamak.
O sebeplede, bu bağlantıdan ulaşacağın airdrop sayfasına katılarak, sende belirli bir EOPT token kazanıyorsun. Ve, sana bir referans kodu kodu sağlanıyor. O referans kodunu da benzer tanıtım yöntemleri ile dağıtarak, kendine referans kazanıyorsun. İlk kayıtta 1000 EOPT , aracılığınla katılan her kişi içinde +1000 EOPT.
Öncelikle katılman için , bir EtherWallet cüzdanı açman lazım. ( Birçok airdrop kampanyası borsa cüzdanlarını kabul etmez, onun yerine etherwallet benzeri sadece cüzdan işlemi gören tip cüzdanları kabul eder. ) https://www.myetherwallet.com/ Buradan kendine bir etherwallet aç.
Buradaki cüzdan numaranı , airdropa katılmak için kullanacaksın.
Birde telegram 'a katılman lazım. https://web.telegram.org buradan da web versiyonundan katılabilirsin. Telefon numaranla giriş yap, gelen kodu gir ve telegram'a giriş yap. Profilini sonrada düzenleyebilirsin.http://airdrop.easyoption.io/#sgxdqeppjbe
Buradan airdrop'a katıldığında, istenilen bilgilerini gir , hepsi bu!
Bu sayede EOPT'ni anında hesabında göreceksin ( 1000 adet )
Sonra orada bir onay kodu birde referans kodu göreceksin. Onay kodunu kopyala, telegram grubundaki ( sanırım 8. grup aktif şuan ) , sayfaya Join diyerek katıl ve oraya yapıştır Enter'a bas. O şekilde onaylı kullanıcı olmuş oldun.
Referans kodunu da sağa sola dağıtarak referans puanları kazan.
Çok kısa sürede borsada işlem göreceği söylenmekte. Sonrasında takipte kal :)
-
üye oldum bakalım refli
-
Benden de üye olursanız sevinirim. Bir türlü 1000 EOPT üstüne çıkamadım.
http://airdrop.easyoption.io/#s91xya2ayyl -
hocam ether adresini giriş yapınca bi ekran geliyor, ordan telegram grubuna girdim ama bu 1000 eopt u felan nereden görecem, herhangi bir sistem girişi yapacak yer göremedim?
edit: telegram grubuna /code wevgxr32jvi şeklinde yazınca 1000 tane geldi.
LynXMaSTeR tarafından 06/Haz/18 04:12 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam ether adresini giriş yapınca bi ekran geliyor, ordan telegram grubuna girdim ama bu 1000 eopt u felan nereden görecem, herhangi bir sistem girişi yapacak yer göremedim?
edit: telegram grubuna /code wevgxr32jvi şeklinde yazınca 1000 tane geldi.
Bir onay kodu var ether adresini girip girdiğin sayfada hocam, onu gruba gönder yeter. onaylı üye olmuş oldun bu sayede.
Hadi hayırlısı :) -
birden fazla etherwallet ile giriş yapılsa, farklı telefonlardan mı telegrama giriş yapıp göndermek lazım?
aynı telegramdan göndersek banlarlar mı?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
birden fazla etherwallet ile giriş yapılsa, farklı telefonlardan mı telegrama giriş yapıp göndermek lazım?
aynı telegramdan göndersek banlarlar mı?
Muhtemelen ilerde proje için KYC istenecek hocam. Yani kullanıcı doğrulama işlemi. Bu aşamada zorluk çıkartabilirler. Wallet 'ı önce yayınlarlarsa, oraya hepsini birden toplarsanız. Onu anlayamazlar :) enazından nxt platformunda böyle oluyor genelde.
-
bu airdrop işi ne zaman bitecek, etherwallet lere mi gelcek eoptlar, süreç tam olarak nası olacak?
btw gibi kendi cüzdanı mı olcak, oraya mı yatırcaklar eoptları?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bu airdrop işi ne zaman bitecek, etherwallet lere mi gelcek eoptlar, süreç tam olarak nası olacak?
btw gibi kendi cüzdanı mı olcak, oraya mı yatırcaklar eoptları?
Hocam muhtemelen kendi wallet'ı olacak. Ama bir haber yok henüz bu konuda. Proje çok hızlı büyüdü, nasıl bir yol izlerler bilmiyorum olursa gelişme haberdar ederim.