EOPT - Çok Kişiye Ekmek Çıkar Bu Coin'den ! 1 Eopt = 0,2$
-
hala bitemedi airdrop
-
millet eoptları çekmeye başlamış sanırım.
aşama aşama nasıl yapılacağını anlatabilecek biri var mıdır acaba?
-
bu insanlar ne konuşuyo burda neler oluyo diye fransız fransız okuyup bişi anlamadan yazıyorum =)
-
Sitelerinden herhangi bir açıklama yok. En çok üyesi olan Coin Airdop'u şuan için, sadece telegramdan 10. grubu açtılar. Her grup 100 K'lık düşünün :) Ama henüz bir dağıtım göremedim ben.
-
hala düşmedimi borsaya
-
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Sitelerinden herhangi bir açıklama yok. En çok üyesi olan Coin Airdop'u şuan için, sadece telegramdan 10. grubu açtılar. Her grup 100 K'lık düşünün :) Ama henüz bir dağıtım göremedim ben.
hocam myetherwallet üzerinden eth gönderip eoptları çekenler olmuş. ancak tam olarak nası yapacağımı çözemedim.
bu adamlar nereye çekiyor eopt ları, kendi cüzdanı var mı yok mu anlamadım.
-
EOPT lar cüzdanlara dağıtılmaya başlandı.
Ayrıca ecandy olarak yeni bir airdrop başladı.
onu da şu referanslı linkten
veya referanssız linkten
https://ecandy.easyoption.io/alabilirsiniz -
hocam eopt scam çıktı diye biliyorum ben. Btctalk da millet öyle diyordu. Ecandy konusunda da sövmüşler zaten full.
-
RaAmLis bunu yazdı
hocam eopt scam çıktı diye biliyorum ben. Btctalk da millet öyle diyordu. Ecandy konusunda da sövmüşler zaten full.
Olabilir, detaylı araştırmadım, şuan bedava dağıttıkları için bi zararım yok, sadece myetherwallet cüzdanı olması yetiyor, herhangi bi kimlik bilgisi de istemiyor. Yine de isteyen araştırsın, öyle girsin madem.