Erasmus Başvurusu Ve Dava Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hukuki olarak hiçbir şey yapamazsın kanımca.. adamın yasal olarak sınıf sınıf gezip bunu duyrumak vs gibi bir sorumluluğu yok. site felan vardır orda duyruu oluyodur vs vs vs.. ama şunu yapabilirsin.. Ulusal Ajans a bağlı olarak oluyo bu işler, yerli ve yabancı ulusal ajanslara okulunun o departmanını şikayet edebilirsin, şöyle bir yaptırım oalbilir. Ulusal ajans "böyle çalışacaksanız ortak çalışmayalım" tarzı bir uyarı verirse sonuçta orda çalışan adamda işinden olabilir. Hukuki olarak yapacağın çok bir şey yok ama okuluna ve ulusal ajansa şikayet edebilirsin. 

hocam sınıf sınıf duyurudan bahsetmiyorum zaten ben (: web üzerinden ve ya okul panosu üzerinden de herhangi bir duyuru yapılmadı, benim canımı sıkan kısım o işte. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

hocam hukuki olarak hiçbir şey yapamazsın kanımca.. adamın yasal olarak sınıf sınıf gezip bunu duyrumak vs gibi bir sorumluluğu yok. site felan vardır orda duyruu oluyodur vs vs vs.. ama şunu yapabilirsin.. Ulusal Ajans a bağlı olarak oluyo bu işler, yerli ve yabancı ulusal ajanslara okulunun o departmanını şikayet edebilirsin, şöyle bir yaptırım oalbilir. Ulusal ajans "böyle çalışacaksanız ortak çalışmayalım" tarzı bir uyarı verirse sonuçta orda çalışan adamda işinden olabilir. Hukuki olarak yapacağın çok bir şey yok ama okuluna ve ulusal ajansa şikayet edebilirsin. 

hocam sınıf sınıf duyurudan bahsetmiyorum zaten ben (: web üzerinden ve ya okul panosu üzerinden de herhangi bir duyuru yapılmadı, benim canımı sıkan kısım o işte. 

yokz aten sınıf sınıf duyuru işin abartılı örneği :) :) ortada ya büyük bi tembellik ya  da büyük bi art niyet var orası açık.. senide anlyıorum insan uyuz olur bu durumda tabi ama, okul yönetimine bastırın bence, en azından belki karşıdaki okullarla yazışarak kayıtları başvuruları vs uzatabilirler.. bide sizin o arkadaşı dövün :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

dekana, yoke falan ihbar et.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

geçmiş olsun. bi cacık olmaz bu işten.

yormayın kendinizi boşa.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

vay arkadaş :|

yazık olmuş. umarım bi sonuç elde edersiniz.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Hiç mi yakın arkadaşı yokmuş o piçin

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    Hiç mi yakın arkadaşı yokmuş o piçin

piç değil kevaşe (: hocam benim kafamı kurcalayan mevzu da o zaten. 62 kişilik kontenjandan 1 kişinin haberi oluyor ve gidiyor (: 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Haber ver arkadaşlarına dedikleri insancık kendini düşünmüş orası açıkta sizin yönetimde laçkalık hadi böyle aptalca bişi yapıp birine haber ver diyorlar hadi bunu gormezden geldik desek diyelim koca koca 60 70 kişi içinden 1 kişi baş vuruyor.İnsan hiç mi demez nasıl gençler bunlar bi yoklayım sorayım falan der anlatabiliyomuyum hadi bunuda geçtim sahiden 1 kişi başvurdu , ben olsam gider çocukları gazlarım hadi çocuklar böyle büyük bi fırsat doğmuş niye kullanmıyosunuz diye.Çocukta suç yok yönetimden adam olmaz o kadar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

kusura bakma kardeşim ama o çocuğun hiçbir suçu yok, şu an ben götümü yırtıyorum erasmusa gitmek için (bizim okulda işler biraz farklı) hani 4 kişilik kontanjan açılsa bana deseler onu, bilemiyorum ama ben de yakın arkadaşlarımdan başkasına söylemezdim.Tek suçlu okul idaresi, çocuk duyuru yapmakla mükellef birisi değil ister söyler ister söylemez, etik meselesi. Ama okulun bildirmesi lazım, yeterli sayıda tanık yoplayıp bize söylenmedi derseniz en azından okul maillerinizi gösterip bize burdan da bildirmediler diyip rektöre bildirirseniz, ilgili düzgün biriyse iptal eder.

Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 17:16'da XpertVision tarafından düzenlendi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu işten bişey çıkmaz. dava açıpta okullada kötü olma bence.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3261 Toplam Mesaj: 26