Erasmus Başvurusu Ve Dava Açmak
-
bişi yaptın mı?
-
hiçbi okulda duyurulmaz ki bu, belki otomasyonun gizli biyerlerine duyuru yaparlar fln.
burada hiçbir sorun göremedim ben, eğer gerçekten ilgilenseydin sorup soruştururdun, adamlarda yalan atacak değil ya. üniverstede kimse kimsenin yararına bilgi vermez. arkadaşlardan birşey beklemeyin
DarkFall tarafından 05/Ağu/12 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
DarkFall bunu yazdı
hiçbi okulda duyurulmaz ki bu, belki otomasyonun gizli biyerlerine duyuru yaparlar fln.
burada hiçbir sorun göremedim ben, eğer gerçekten ilgilenseydin sorup soruştururdun, adamlarda yalan atacak değil ya. üniverstede kimse kimsenin yararına bilgi vermez. arkadaşlardan birşey beklemeyin
aynen öyle, her şeyi kendin bizzat takip etmelisin. hocalarla aran iyi olmalı, websitesini günlük takip etmelisin, panolara fildir fildir bakmalı gözlerin.
ben yapıyor muyum hayır, okulda her şey en son benim haberim olur :)
-
gaza gelip saçma sapan şeyler yapma sanırım 18 20 yaşlarındasın. Bu tarz işleri gidip takip edeceksin her ne kadar özerk olmadıogı soylensede üniversiteler özerk.
hiç birşey ispatlayamazsın dava aç hiç durma öğrenciliğinide yak hocalar dekanlığı sekreterliği savunur sen gidici onlar kalıcıdır.
geçmişe dair resmi yazı çıkarmak hiç zor değil 2 yıl öncesine ait belge çıkartır isterse. ha bu olaydan sonra seni isteselerde almazlar koordinatörlere bağlı adını koymaz listeye başvuru yok der atar başvuru belgelerini hiçbirşey ispatlayamazsın.
Konu ile ilgili olarak önceden erasmus koordinatörlüğüne resmi dilekçe yazsaydın bilgilendirme amacıyla ve dilekçe numarası talep etseydin bunuda ara sıra sorgulatsaydın obelki bir şansın olabilirdi
-
sen veya bi başkası artık gidemez de öğretim üyesi veya memur hakkında görevi ihmalden şikayet dilekçesi verebilirsin.
Şikayet yüzünden belki üniversite harekete geçer ve erasmus'u tekrardan aktif ederler diğer 3 kontenjan için.
Şikayetinden dolayı hiç bi mahkeme seni yurt dışına gönderemez :-)
