Erbakan‘In Müthiş Savaş Zekası Ve İran Analizi
-
Bilmiyorum izledinizmi. hocamın bu konudaki konuşması çok nükteli ve zekasının getirdiği cümleler...
not: konuyu dine ve siyasete çekecek olan arkadaşlar yorum yapmaya hiç teşebbüs etmesinler. diyer konular gibi buda b..k olmasın. lütfen lütfen...
-
hangi görüşün lideri olduğu bu konuda önemli değil , zeki adamdı vesselam.
-
Bende Erbakan hocayı kişilik olarak çok severdim.Siyasi görüşü beni ilgilendirmez ama gerçekden de zeki adamdı...
-
en doğrusu en mantıklısı hala daha avrupa birliği peşinde koşacağımıza neden müslüman birliği kuramıyoruz kurmaya çalışanlarada neden ve kim engel oluyor bunun bi açıklaması varmı ?
-
bi insansız uçak yapacaksın içinden köstebek çıkacak israilin nükleer santiraline girip orayı patlatacak.
Bu nası bi savaş zekası çok merak ettim ?
manhyak tarafından 09/Kas/12 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
GoldenBoy bunu yazdı
Bilmiyorum izledinizmi. hocamın bu konudaki konuşması çok nükteli ve zekasının getirdiği cümleler...
not: konuyu dine ve siyasete çekecek olan arkadaşlar yorum yapmaya hiç teşebbüs etmesinler. diyer konular gibi buda b..k olmasın. lütfen lütfen...
Ya bu adamın değeri daha anlaşılama dı ,çok akıllı ve zeki bir insandı rahmetlik...
-
Zamanında Adamı dinci minci dediler adamı indirdiler.
Sonra ölünce büyük adamdı felan diye laf yaptılar bütün büyük insanlara yaptıkları gibi.
-
onların hristiyan birliği var biz müslüman birliği kuralım onları ezelim.
ee sonra?
insanlar birbirini ezmeye niye bu kadar meraklı?
şu silahı yapalım diyene kadar silahsızlanmayı sağlayalım diyen niye çıkmıyor?
-
İyi bir lider toplumun tüm kesimine hitap etmelidir.Bu adam iyi bir müslüman olabilir fakat iyi bir lider değildir.
-
Kutengri bunu yazdı
İyi bir lider toplumun tüm kesimine hitap etmelidir.Bu adam iyi bir müslüman olabilir fakat iyi bir lider değildir.
-
Bosluk bunu yazdıKutengri bunu yazdı
"Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer".
Bill Cosby
Bana Atatürkün Cumhuriyetten sonrası için söylüyorum her kesime hitap ettiğini söyliyebilirmisin?