Erbakan‘In Müthiş Savaş Zekası Ve İran Analizi
-
Ahahaha bi sen eksiktin hacker camiasında erbakan hcocam =))
- Amerikanın attığı füzeyi havada hackleyip kendisine geri göndertmek olasıymış hahahah =))))
- Karşıdaki uçağın görüntüsünü kendimize çevirip kendimiz kontrol edicekmişiz =))))))
- Uçağın içine köstebek koyacakmışız israile inince füze santraline girip durduracakmış.
Yani ben şimdi 4096 bit RSA ile şifreli iletişim yapsam o füze gemiden yere inene kadar havada kıracan dimi erbakan hocam =)))))
GPS sistemleri de amerikan ordusunun elinde bulunan bir encryptli bir sistemdir. Military düzey cihazlarda bunları yanıltmak imkansızdır ama onlar Türkiyeye satılmış tüm gps cihazları kapatabilir, her ülkeye satılan cihazların decryption keyleri farklı çünkü.
Bırak geleceği görmeyi, Adamın verdiği vaatler yetkilerini ve bilgisini aşıyor, Sen kendi natonu kendi birliğini kuracan da onlar senle kuracak mı sadece müslümansın diye? teknolojiden bi bok anlamadığı da aşikar. zaten vaadi verirken güvendiği şey de kuranmış amcamın.
Füze inerken okuyacak üfleyecek bence.
Bu adam özünde iyimidir, kendi söylediklerine kendisi de inanır mı bilmem fakat saldığı zihniyet Türkiyeyi 50 sene geriye götürmüştür. Türkiyenin büyük şansla ve zorluklarla edindiği laiklik, rasyonal bakış açısı bu örümcek kafalılar sayesinde çok ucuza yokedidi.
-
Silahsızlaşma olmadan kimse kurtulmaz. Ama bu dünya herkese yetemeyeği için öyle bişeyde olmaz
-
Bu konusmada, konuda sozu edilen zekanin kirintisini bile goremedim. Ki istedigi kadar zeki olsun, isterse aynstaynin kayip oglu olsun, bu ulkeye bi yarari yoksa...
-
İyiler hep kaybeder
Çünkü hepsi adil dövüşürler.
-
HolyOne bunu yazdı
Ahahaha bi sen eksiktin hacker camiasında erbakan hcocam =))
- Amerikanın attığı füzeyi havada hackleyip kendisine geri göndertmek olasıymış hahahah =))))
- Karşıdaki uçağın görüntüsünü kendimize çevirip kendimiz kontrol edicekmişiz =))))))
- Uçağın içine köstebek koyacakmışız israile inince füze santraline girip durduracakmış.
Yani ben şimdi 4096 bit RSA ile şifreli iletişim yapsam o füze gemiden yere inene kadar havada kıracan dimi erbakan hocam =)))))
GPS sistemleri de amerikan ordusunun elinde bulunan bir encryptli bir sistemdir. Military düzey cihazlarda bunları yanıltmak imkansızdır ama onlar Türkiyeye satılmış tüm gps cihazları kapatabilir, her ülkeye satılan cihazların decryption keyleri farklı çünkü.
Bırak geleceği görmeyi, Adamın verdiği vaatler yetkilerini ve bilgisini aşıyor, Sen kendi natonu kendi birliğini kuracan da onlar senle kuracak mı sadece müslümansın diye? teknolojiden bi bok anlamadığı da aşikar. zaten vaadi verirken güvendiği şey de kuranmış amcamın.
Füze inerken okuyacak üfleyecek bence.
Bu adam özünde iyimidir, kendi söylediklerine kendisi de inanır mı bilmem fakat saldığı zihniyet Türkiyeyi 50 sene geriye götürmüştür. Türkiyenin büyük şansla ve zorluklarla edindiği laiklik, rasyonal bakış açısı bu örümcek kafalılar sayesinde çok ucuza yokedidi.
işte bi 40 yıl önce sibop mu ne icat etmiş ya ondan herşeyi eskisi gibi sanıyor herhalde. keşke zamanında mühendislikten öteye gitmeseymiş. övünürdük şunu yaptı bunu yaptı diye. siyasette de iyi şeyler yapmış inkar edemeyiz. ama zararı faydasından çok. o faydaları da bugün yok zaten. havuz sistemi mi ne kurmuş mesela. anlatıyolar şöyle oldu böyle fayda etti diye. yerine başkası gelince hemen kaldırmışlar.
bugün anlattıklarına bakıyorum, güzel demiş doğru demiş demek için cımbızla seçmek lazım sözlerini. zira çoğu lafı boş veya şeriat propagandası. hepsini geçtik zamanı gelince çekilmesini bilse yine iyiydi. tekerlekli sandalyede başbakan olucam diyodu. ecevit'e hastanede yattı diye laf edenler hiç ses etmedi.
-
Öyle ya da böyle matematik veya fizik kimya bu alanda etkili birisiydi ama bir düşü varmış bunu takdir ederim.kripto işine gelince o alanda yahudilerin eline kimse veremez ama bunu durdurmak mümkün.İran ve rusları asyayı yanına aldınmı kimse sana bir şey edemez.tarihe baktığımızda perslerle adam gibi selçuklular geçinmiştir oda kıt kanat ilk terörist hassan sabah tan bu yana irana bir halt yapamadığımız gibi hiç bir zaman persleri ve rusları kontrol edip yenememişizdir.Çünkü persler de tıpkı çin liler gibi yerleşik hayata sahip bir coğrafya da yaşayan toplumdur.günümüze geldiğimizde yahudi illuminatisine baktığında hepside yahudilerin rezervesinde gözüken milletler gibi memleketimizi saymıyorum.büyük bir milleti milletin doğruları üstüne kurulu gayelerle olmayacak tasarılar yoktur.çalışma ve ivme doğru yönde olmalı.
-
captain bunu yazdı
en doğrusu en mantıklısı hala daha avrupa birliği peşinde koşacağımıza neden müslüman birliği kuramıyoruz kurmaya çalışanlarada neden ve kim engel oluyor bunun bi açıklaması varmı ?
Kimsenin engel olduğu yok, Osmanlı yıkılırken kaç müslüman arkandaydı saysana.
Doğrudur, Avrupa Ortaçağ'da Kilise yüzünden cahilliği, yoksulluğu, geri kalmışlığı yaşıyor idiyse Doğu'da Müslüman devletler o kadar zenginliği yaşıyordu. Ama gün geldi devran döndü avrupalılar yok papa kardeş, bizi boş vaatlerle kandırıyorsun dediler ve dini buyruklardan kurtulup hızla geliştiler. Osmanlı ve diğer müslüman devlerler ne yaptı oh allahım, şükür allahım diyerek yerinde saydı Batı'daki gelişmelere kulak tıkadı. Ve dünya savaşları sırasında Avrupa ne kadar gelişmiş ve zenginse Doğuda Müslümanlar o kadar fakir ve geriydi.
Hala anlamıyor musunuz ? Dini buyruklar gelişmeyi engelliyor sen çıkmışsın hala müslüman birliği diyorsun. Tarihi okuyup hiç bir sonuç çıkarmaz mısın arkadaşım ?
-
Öbür tarafta yatacak yeri olmayan insanlardan biridir benim gözümde.Ülkemizin şuan içinde bulunduğu yobazlık ve gericilik olayını başlatan şahsiyettir.Azıcık akademik bilgisi olan bir insan söylediği şeylerin ortalamanın altı eğitim düzeyine sahip insanları kafalamak için söylenmiş şişirme şeyler olduğunu anlar.
10 Kasım'da yurtdışı gezisini bahane edip törenlere katılmayan sevgili(konu gizli olsa neler söylerdim) başbakanımız da Erbakanın naçizane öğrencilerindendir.
torpedo_XL tarafından 10/Kas/12 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Günün anlam ve önemine binaen hocamın çok doğru bir tespitini paylaşmak istiyorum.
" Eğer Atatürk yaşasaydı, Milli Görüşçü olurdu."
-
Necmettin erbakan gibi biri daha zor gelir