Erdoğan: İsrail’Le Krizi İleri Taşımayız
-
Yusuf Yusuf :)
Başbakan Tayyip Erdoğan, İsrail’le son dönemde yaşanan diplomatik kriz konusunda İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak’ın dünkü açıklamalarına atıfta bulunarak, “Bu noktada bizler bu işi çok daha ileri taşımayı düşünmüyoruz” dedi.
Asıp kesiyodu, noldu Tayyip :) -
düşünsen ne olur,düşünmesen ne olur..
-
Anlam veremediğim bişey var. İsrailli misin sen ? Sen neden seviniyorsun veya kendini küçük görüp cumhuriyetinin başbakanını hafife alıyorsun. Tayyip olsun yada baykal olsun farketmez. Diplomatik ilişkilerde neden kendinizi eziklik duygusu içinde görmeye merak lısınız ? Hem ortada kötü bi durum olmadığı halde..
Konuya gelince ; gayet açık ve net bi cevap olmuş. Türkiye soğuk ilişkileri kısa keser. Biz bu işleri fazla uzatmıyoruz mesajı vermiş. Altında yatan herhangi bir durum yok.
-
yimedi Ellam :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Anlam veremediğim bişey var. İsrailli misin sen ? Sen neden seviniyorsun veya kendini küçük görüp cumhuriyetinin başbakanını hafife alıyorsun. Tayyip olsun yada baykal olsun farketmez. Diplomatik ilişkilerde neden kendinizi eziklik duygusu içinde görmeye merak lısınız ? Hem ortada kötü bi durum olmadığı halde..
Konuya gelince ; gayet açık ve net bi cevap olmuş. Türkiye soğuk ilişkileri kısa keser. Biz bu işleri fazla uzatmıyoruz mesajı vermiş. Altında yatan herhangi bir durum yok.
Adamı savunmak için benim Türklüğüme laf atma hacı , bozuşuruz!
Kim olursa olsun, ister Baykal dalkavuğu ister Tayyip dangalağa - eğer benim ülkemi rezil eden adamlara verip veriştirdikten sonra tükürdüğünü yalıyorsa bsg'sin! -
Ben siyaseti de siyasetçileri de sevmem. Savunacak birini bulursam sadece kendimi görürüm. (:
Orda konuşan bir "odun" bile olsa benim/bizim adımıza konuşuyordur. Uzaydan gelmediğine göre bizim seçimimizle o konumda olmuştur. Ülke içinde bahsettiği herşeye küfür et, söv. Ama ülke adına bişeyler konuşulduğunda küçük düşürülen bizler oluyoruz farkında olmadığın halde.
-
Ya anlamadığım adam bağırsa oy topluyor diyorsunuz; adam sussa dalga geçiyorsunuz :)
...
Kaldı ki senin anladığın şey doğru değildir.
Tayyip'in yaptığı açıklamayı dün akşam haberlerde gördüm. Anlatmak istediği o bakan yardımcısını tiye almayacağı; ayrıca savunma bakanının söylediklerinin kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.
Son olarak o bakan yardımcısı için RTE'nin "Haddini Aştı" kelime zincirini kullanıdığını da hatırlatmak isterim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ya anlamadığım adam bağırsa oy topluyor diyorsunuz; adam sussa dalga geçiyorsunuz :)
-----------------------------Bu cevap bile yeterli bence.. Ne istediğinize karar verin artık :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu cevap bile yeterli bence.. Ne istediğinize karar verin artık :)
----------------------------- -
Hacı neden öyle diolar. artık samimi inandırıcı gelmiyoda ondan. Tayyipin 180 derece dönek birisi oldugunu 6 yaşındaki kardesim bile biliyor. Samimi gelmiyor adamın açıklamaları bunca yaptıklarından sonra...
-
ReDsEa bunu yazdı:
Hacı neden öyle diolar. artık samimi inandırıcı gelmiyoda ondan. Tayyipin 180 derece dönek birisi oldugunu 6 yaşındaki kardesim bile biliyor. Samimi gelmiyor adamın açıklamaları bunca yaptıklarından sonra...
-----------------------------Valla hocam kusura bakmayın ama döneklik sizin yaptığınız.
Bağırınca bağırmasını istemezsiniz.
Bağırmayınca; korktu bağırmaz dersiniz :)
Hangisi döneklik sen yorumla..