folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdoğan: İsrail’Le Krizi İleri Taşımayız

Erdoğan: İsrail’Le Krizi İleri Taşımayız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

hayvancım eğer sen yazmasan aynı şeyi ben yazacaktım hatta o niyet ile konuya dalış yapmıştım tayyip, baykal, bahçeli, ahmet türk, osman bamukoğlu vs. kim olursa olsun neticede dışarıda millet tayyip erdoğan cumhuriyeti gözü ile bakmıyor bu memlekete türkiye cumhuriyeti hüvviyeti ile bakıyorlar ama bazı arkadaşlar sırf kendi siyasi ideolojilerine pay çıkarmak adına ülkeyi rezil etmekden maalesef geri kalmayabiliyor. tayyip bağırır oy için tayyip tebessüm eder oy için. neticede bu adamda insan biz insanların 2 ruh hali vardır ya sinirli oluruz yada sükunetli varsa başka bir mod söyleyinde bilelim tayyipi windows yaptınız.

tayyip home edition

tayyip tc nervous final.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tayyip ne yapsa haksız olur yalandan yapmış olur oy için yapmış olur altında bi bokluk vardır. Adamın hiç bir doğru davranışı yoktur. Hayvan sen anlıyamamışsın :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ulan aynı adamlar daha dün meclis kürsüsünde ab'ye karşıyız diye bağırıp bugün ab süreci için en önde saf tutup bayrak taşıyanlar değilmi.Daha dün,din ile lailklik ters mıknatıslanma yapar diyip bugün Atatürk'ün bıraktığı emanetin koruyucuyuz onun izinden gidiyoruz diyenler değil mi ? Kıblesini şaşırmış adamları tutunuz başa getirdiniz sonra,onlar Türkiyeyi temsil edermişte yaptıkları onlar kadar bizide bağlarmıştda.Hayır efendim tayyip,tayfası,icraatları,söylemleri ona bağlı tüm kişi kurum ve kuruluşlar beni temsil etmiyor.Ne bok yerlerse yesinler.Ben kimsenden ne bağırmasını ne susmasını istedim,dönek,dansöz ve ikiyüzlü bir çapulcuyu bu ülkeye layik görmediğim için de oyumu onlara vermedim.Siz yakıştırdınız siz ceremesini çekersiniz.

Bu gerilim ve korku tamamen kurgusaldır.İsrail kağıttan bir aslandan farksızdır.Büyüttüler,şişirdiler sonra üzerlerine gittiklerinde büyük olay oldu.Yeşil burjuva kendi elini güçlendirmek için bir düşman yarattı.Her taşın altından israil çıkıyorda,dünyayı israil yönetiyorda.....geç bunları geç.Yaptırımın var mı ?.İptal et silah antlaşmalarını,ekonomik antlaşmaları hadi iptal ette göriyim götünü.Sırf laf,sırf şov.Cem yılmazın dediği gibi,hadi ordan seksi hadi hadi hadi fönün bozulmasın,makyajın akmasın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

ReDsEa bunu yazdı:

Hacı neden öyle diolar. artık samimi inandırıcı gelmiyoda ondan. Tayyipin 180 derece dönek birisi oldugunu 6 yaşındaki kardesim bile biliyor. Samimi gelmiyor adamın açıklamaları bunca yaptıklarından sonra...

Valla hocam kusura bakmayın ama döneklik sizin yaptığınız.

Bağırınca bağırmasını istemezsiniz.

Bağırmayınca; korktu bağırmaz dersiniz :)

Hangisi döneklik sen yorumla..

katiliyorum ...

Ayrica Akp iktidar oldugu surecede CHP ve deniz baykala kantlanmak zorundayiz. CHP yi var eden AKP zaten ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ne söylemesi bekleniyordu ?
    israil olaydan dolayı üzüntüsünü belirtti ama biz yinede işi ileri götüreceğiz.israil'le savaşacağız.bunun öcünü alacağız mı demeliydi ?
    ne dese suç arkadaş.bu millete yaranılmaz.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

Ulan aynı adamlar daha dün meclis kürsüsünde ab'ye karşıyız diye bağırıp bugün ab süreci için en önde saf tutup bayrak taşıyanlar değilmi.Daha dün,din ile lailklik ters mıknatıslanma yapar diyip bugün Atatürk'ün bıraktığı emanetin koruyucuyuz onun izinden gidiyoruz diyenler değil mi ? Kıblesini şaşırmış adamları tutunuz başa getirdiniz sonra,onlar Türkiyeyi temsil edermişte yaptıkları onlar kadar bizide bağlarmıştda.Hayır efendim tayyip,tayfası,icraatları,söylemleri ona bağlı tüm kişi kurum ve kuruluşlar beni temsil etmiyor.Ne bok yerlerse yesinler.Ben kimsenden ne bağırmasını ne susmasını istedim,dönek,dansöz ve ikiyüzlü bir çapulcuyu bu ülkeye layik görmediğim için de oyumu onlara vermedim.Siz yakıştırdınız siz ceremesini çekersiniz.

Bu gerilim ve korku tamamen kurgusaldır.İsrail kağıttan bir aslandan farksızdır.Büyüttüler,şişirdiler sonra üzerlerine gittiklerinde büyük olay oldu.Yeşil burjuva kendi elini güçlendirmek için bir düşman yarattı.Her taşın altından israil çıkıyorda,dünyayı israil yönetiyorda.....geç bunları geç.Yaptırımın var mı ?.İptal et silah antlaşmalarını,ekonomik antlaşmaları hadi iptal ette göriyim götünü.Sırf laf,sırf şov.Cem yılmazın dediği gibi,hadi ordan seksi hadi hadi hadi fönün bozulmasın,makyajın akmasın.

bizi direk akp'li ilan etme yetkisini kim sana veriyor hocam? görüşünüze zıt adamlar ya pkk'lı ya akp'li kurşumsunuz çarkı dönder dönderebildiğince. silah olayında haklısın tayyip ve tayfası hata yaptı herşey veto edilmeliydi ama işte zıt düştüğümüz noktalar var siz sadece kötülükleri ön plana çıkarıyorsunuz misal anadolu kartalı tatbikatından israilin def edilmesinden kimse bahsetmez ama silah antlaşmalarından herkes bahseder kaldı ki şu tayyibe israile olan tutumundan dolayı hakaretler yağdıran muhtemelen chp, mhp vs. diğer herhangi bir siyasi görüşe sahip değilmi? türkiye israili tanıdığı dönem ülkeyi chp yönetiyordu atatürk'ün partisi dediğiniz parti bana göre chp ile atatürk'ün çizgisi bir değil chp şuan atatürk'ün adını kullanarak siyaset yapan bir partiden öteye geçememiştir. ve akp'den öncede bu ülke ile silah anlaşmaları vb. nice gizli ve göz önünde anlaşmalar imzalandı. tayyipide diğerlerinide önemsemem ama biz bu kafa ile sadece kendi ideolojimizin reklamını yapmaya devam ettiğimiz müddetçe ülke kaybeder. türk olmak sadece diğer bir siyasi partiye bok atmak ile olmuyor bu ülkeye bu güne kadar ne faydanız oldu? klavyeyi samurai kılıcı zanneden arkadaşlar. eğer bu gün kendi silahlarımızı yapamıyorsak bunun en büyük sebebi bizim sözde iyi istihbarat birimlerimiz. son 3-4 yıl içerisinde aselsanın en başarılı 4-5 mühendisi intihar sürü verilerek siyonist ve emperyalistler tarafından ortadan kaldırıldı. keza  cern'ün  büyük patlama deneylerinde görevli olan türkiyenin en büyük 6 bilim adamının uçağı deneyin yapılmasına kısa bir süre kala ıspartada komik bir şekilde düşürüldü.  kimse uçağın nasıl düştüğünü çözemedi karakutular incelenmek üzere "Almanya'ya gönderildi"  daha bir karakutuyu bile inceleyemiyoruz  neyse kimse bana yok efem bizim istihbarat birimlerimiz şöyle böyle demesin ben bu güne kadar gördüğümü gördüm . şimdi bana konu ile ne alakası var diyecekler olacaktır arkadaş aselsandaki mühendis arkadaşların bu  ölüm korkusu ile yapabilecekleri pek bir şey yok.  

son olarak tekrar söylüyorum tartışalım ama olaya "lan, vulan vs." argu katmadan insan çizgisini muhafaza ederek.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

@Asosyal

Boş konuşuyorsun arkadaşım.1.ben hiçbir siyasi paritiye mensup değilim 2.Yazarken kimseyi muhattap almam senin bu konuya yazdığını dahi yeni görüyorum 3.ben,genel algılayışa karşı konuşurum şahıslara karşı değil.

Bana zıt görüşünden biri ise ya pkk lı olur yada bilmemkim olur demişsin de ister pkklı ol ister chp,mhp,akp zerre umurumda değil fakat söylediğnin ile tutarsız senin fikirlerine ters birinin başklarını suçu buçu ilan edenler diye genellemişsin.Kendi kendine çelme takmışsın.Ben kimseye bok atmam,akpesi başkası zerre sikimde değil kim gelirse eleştiririm.Eleştirdimde.

Sonra sana yaptırımdan bahsetmişim bana kalkıp takbikattan israil def edilmiş al iyi örnek diyorsun.İtalyada zamanında bu takbikatlardan çıkarıldı.Başka ülkelerde çıkarıldı.Bu bir yaptırım örneği değil ki.Aldanmayın şu abuk sabuk propagandalara.Götünüzde ki donun lastiğini dahi adamlardan alıyorsunuz ister takbikattan çıkar istersen bir daha alma adama da çok fifi.

Yaptırım olucak yaptırım var mı yaptırımın.Uçak düştü failleri yok diyorsun.Benimde dün param kayboldu mesla israil olabilir.Muhsin yazıoğlunun helikopter kazası için bile yüzbinlerce teori ürettiler sonuç fıss.Bu ülkede teori üretmeye seven çok adam var aldanmayın millete pozitif olaylara bakın.

Son olarak,ülsübümdan rahatısız oluyorsan cevap verme üstüne alınma,söyledik şahıslara binayen konuşmam diye.Bu saatten sora üslübüm için kimseye hesap verecek değilim.

Toplam Hit: 2446 Toplam Mesaj: 18