Erdoğan: "PKK’Ya Karşı Somut Adım Atmazsanız Biz De El-Kaide’Ye İsyancı Deriz"
-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, terörle mücadelede Türkiye’yi yalnız bırakan ülkeleri eleştirerek o ülkelerin yetkililerine “Siz PKK’ya karşı somut adım atmazsanız biz de El-Kaide’ye isyancı deriz” dediği öğrenildi.
Başbakan Erdoğan’ın, dün gece geç saatlere kadar devam eden AKP MKYK toplantısında, terörle mücadele konusunda yapılanlar ve diplomatik girişimler hakkında bilgi verdiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Erdoğan, MKYK üyelerine, görüştüğü batılı ülkelerin temsilcileriyle PKK sorununu masaya yatırdıkları söyledi.
Erdoğan, “Siz PKK’ya karşı somut adım atmazsanız biz de El-Kaide’ye isyancı deriz” dedi.
Toplantıda ABD’yi de eleştirdiği bildirilen Erdoğan’ın, “ABD bizden İran ile ilişkilerimizi kesmemizi istedi. Ancak İran bizim komşumuz. İlişkimizi nasıl keselim?” dediği öğrenildi.
Erdoğan’ın, sınır ötesi operasyon konusunda da değerlendirmelerde bulunduğu kaydedilirken, “Biz masada olduğumuz sürece şu ana kadar aleyhimize bir şey gelişmedi” dediği öğrenildi.şaka yapıyo başbakan :)))
etrafımız böyle işte.
bizim çeçen ve el kaide miz var .
düşmanlarında pkk soysuzları var. asalada içinde
-
yaparmı acaba tayyyibim böyle birşey hadi hayırlısı...
-
kendi atmışmı ki somut adım dışardakilere laf atıyo adamların ülkesimi burası sen atmıyosun onlar niye atsın
-
dese noolacak , diğer ülkerelere göre vız gelir tırıs gider
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
kendi atmışmı ki somut adım dışardakilere laf atıyo adamların ülkesimi burası sen atmıyosun onlar niye atsın
-----------------------------a.q bi kerede muhalefet olmayın helal olsun adam demeyi öğrenin sadece bunun için demiyorum adam ne dese karşısına geçiyosunuz hemen
-
tayybin aq ama doru demiş bu sefer.
-
Ya bu tayyip efendide laf var ama icraat yok.. Hatirlarsaniz bu avrupa birligi toplantilarinda posta koydu bilmemne yapti..Sonrasinda gotunu yaladik adamlarin paso..bos isler lafla olmuyo bu isler..
-
bazıları o kadar cocukca yorum yapmıs ki :) biri demis bilmem neyn orasını burasını yaladık..
o yalamaya cok meraklı arkadasadır lafım : kendi adına konus bida lavuk.. -
AK Parti'den jet yalanlama
25 Kasım 2007 Pazar 00:40
AK Parti MKYK'da El Kaide örgütünün gündeme gelmediği kaydedildihttp://internethaber.com/news_detail.php?id=115293
-
Hic bir halt edemez bu adam teskere dedi bizi ayaklandirdi sonra teskereyi aldi 1 ay olacak hala gik yok milleti baska yerlere sürüklüyor bunun altindan baska seyler cikacak bakalim ama hadi hayirlisi olsun.
-
ahanda senaryo işlemeye başladı