Erdoğan: "PKK’Ya Karşı Somut Adım Atmazsanız Biz De El-Kaide’Ye İsyancı Deriz"
-
" Üzerine düşeni yapmadığın halde umduğunu bulamamaktan şikayette haksızsın."
Bayramdan sonra umduğunuzu bulmanız dileğiyle..
-
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu toprak Türk topragı. sen kendi topragında somutu bırak soyut bile adım atmazken elalemden ne istiyosun. senin topragınımı kurtarıcaklar baska isleri yok. boyle cocuk gibi demecler veripte İQ seviyesini ortaya cıkarmasın surekli. onceden hazırlattıgı metinleri okusun, kendi kendine konusunca 25 İQ su oldugu gun yuzune cıkıyo. birbirinin uzerine camur vs. pislik atan 2 cocugun arasında gecen "sen beni annene solersen bende seni anneme solerim" diyalogundan hicbir farkı yok. devlet yonettiginin nezaman farkına varıcak bu beyinsiz, buyuk bir muamma. el kaide ye isyancı desen ne olacak. kim ne kazanacak. bi insan bukadarmı basiretsiz olur anlamıyorum. zaten Türklügü üst kimlik olarak goren şerefsiz bir arapsın, senden vatan icin birsey yapmanı beklemek bizim ayıbımız ama ulan bigunde bi vazifeni yap be adam. bikac saat ara ver bu ulkeyi pazarlama isinede su toprak uzerinde yasayan 70milyon vatan evladı icin bi boka yara.
-
O Texaslıysa tayyit te kasımpaşalı =).
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
kendi atmışmı ki somut adım dışardakilere laf atıyo adamların ülkesimi burası sen atmıyosun onlar niye atsın
-----------------------------a.q bi kerede muhalefet olmayın helal olsun adam demeyi öğrenin sadece bunun için demiyorum adam ne dese karşısına geçiyosunuz hemen
-----------------------------hadi bi git helal olsunluk hareket mi yapmışki helal olsun diyecez zaten yalanlamışlar. demiş olsalar bile bakmışlarki ulan biz ne yapıyoruz götümüzü pazarladıgımız adamlara laf attık.hemen yalanla. bu heriflerin ettigi hiç bir kelimeye inanmam. bırak helal olsun demeyi.Çünkü belli olmuyo söyledikleri her laftan belli bir süre sonra dönüyolar.Örnek istemezsin heralde :D