folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

su akp nin oyundan %50 diye bahsetmeyin yaw tamamen illuminati uydurmasi mq.

%25 gecsinler kafami kesecegim - aha buraya yazdim.

kafana veda et dostum, %40 ben garanti veriyorum. Tarafları keskinleştiriyor, seçilsin cadı avına başlayacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

can'ım benim gönül ister %25 ama %35 üstü alır bunlar yine..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

50 50 %50 inş 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

İnsan kumpas karşısında sükunet ve vakarını muhafaza edemezse komik duruma düşer. AKP'nin yandaş medyası Sezercik'in piç olmadığını ispatlamaya çalıştığı gibi hareket ediyor. Cemaat değil yandaş medyanın bu salaklıkları oy kaybettirir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

o zaman bu ses kaydına gerçekmi;

http://www.ensonhaber.com/devlet-bahcelinin-sesine-montaj-onderimiz-ocalan-2014-02-25.html

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

o zaman bu ses kaydına gerçekmi;

http://www.ensonhaber.com/devlet-bahcelinin-sesine-montaj-onderimiz-ocalan-2014-02-25.html

hocam sen çok geriden geliyorsun diğer konuda yeterince yaladılar zaten sana gerek kalmadı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

http://www.radikal.com.tr/turkiye/akp_abdden_ses_kaydi_ile_ilgili_rapor_aldi_montaj-1178462

ben tamamen tatmin oldun arkadaşlar.

bknz : adb deki stüdyo

bugrahan45 tarafından 25/Şub/14 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

niye puta tapar gibi tapıyorlar bu adama neden abi neden lütfen açıklasın bana biri bunu çıldırıcam artık amk ya en azından '' ulan bu insandır bu kadar şey çıktı piyasaya ateş olmayan yerden duman çıkmaz illaki var bi boklar '' deyin bişey deyin abicim niye tapıyolar bu adama ben anlamıyorum ya

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    garga bunu yazdı

kafana veda et dostum, %40 ben garanti veriyorum. Tarafları keskinleştiriyor, seçilsin cadı avına başlayacak.

Bencede %40 üstü alır yine 

@kafanı keserken videoya çeksene kestikten sonra internete yükle :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

niye puta tapar gibi tapıyorlar bu adama neden abi neden lütfen açıklasın bana biri bunu çıldırıcam artık amk ya en azından '' ulan bu insandır bu kadar şey çıktı piyasaya ateş olmayan yerden duman çıkmaz illaki var bi boklar '' deyin bişey deyin abicim niye tapıyolar bu adama ben anlamıyorum ya

bkz. Biat Kültürü

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 15704 Toplam Mesaj: 122