Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.
-
underzero bunu yazdı
fatih bunu bana mi soruyorsun ?
:)
bugun-yarin-3 yil sonra - 5 yil sonra farketmez
demekki cemaat ile iktidar arasinda bir kavga cekisme olmasaydi biz bunlarin hicbirini gormeyecek duymayacak bilmeyecektik.
zamanlama manidar deniliyor da neye gore manidar ?
tam yolsuzluklarin uzerine gidecektik ki bunlar patladi cumlesine gore mi manidar ?
tam herseyi duzene koymustuk ki bu kasetler ortaya cikti cumlesine gore mi manidar ?
veya neye gore manidar.
manidar veya degil veya ismine adina ne derseniz diyin ortalik kasetten, yolsuzluktan gecilmiyormus ta
bundan bir tek halkin haberi yokmus
Yok be abi benim amacım Erdoğancılar ve Erdoğancı olmayanların bir arada yaşayabilmelerini, birbirlerini dinleyip anlayabilmelerini sağlamak. Kimse farkında değil ama sağ sol kavgası gibi şimdide RTE taraftarları ve düşmanları var. %50 ye %50 lik bir kavgadan bahsedyorum ve gün be gün daha da şiddetleniyor. İnsanlar birbirine hakaret ediyor. Size ne kardeşim, savunuyorum ve oy veriyorum. Oy benim oyum kimse bu yüzden bana koyun diyemez, bu benim en demokratik hakkım. Kavga etmek hakaret etmek yerine saygıyla karşılasak bir birimizin düşüncelerini ?..
Bilmiyorum yanlışım varsa şu postumda, sen düzelt.
Bugün pm attım sana ama sanırım olumsuz birşey görmediğin için işlem yapmadın. Adam direk benim yazdığımı alıntılayıp basmış küfrü. Bu mu demokrasi, bu mu kardeşlik ? ..
-
insanlarin kizdigi nokta su;
bu kadar kaset uydurma olamaz. bu kasetlerin %1 i bile gercek olsa yine yer yerinden oynamasi gerek.
basbakanlik maasiyla gecinemeyen bir basbakan in bu kadar zenginligini nasil aciklayabilirsin ?
insanlarin ofkesi bu kadar yolsuzluk haberlerinin olmasina ragmen hala cikip "ama soyle ama boyle" denilmesidir.
-
mfatihbodur bunu yazdıunderzero bunu yazdı
fatih bunu bana mi soruyorsun ?
:)
bugun-yarin-3 yil sonra - 5 yil sonra farketmez
demekki cemaat ile iktidar arasinda bir kavga cekisme olmasaydi biz bunlarin hicbirini gormeyecek duymayacak bilmeyecektik.
zamanlama manidar deniliyor da neye gore manidar ?
tam yolsuzluklarin uzerine gidecektik ki bunlar patladi cumlesine gore mi manidar ?
tam herseyi duzene koymustuk ki bu kasetler ortaya cikti cumlesine gore mi manidar ?
veya neye gore manidar.
manidar veya degil veya ismine adina ne derseniz diyin ortalik kasetten, yolsuzluktan gecilmiyormus ta
bundan bir tek halkin haberi yokmus
Yok be abi benim amacım Erdoğancılar ve Erdoğancı olmayanların bir arada yaşayabilmelerini, birbirlerini dinleyip anlayabilmelerini sağlamak. Kimse farkında değil ama sağ sol kavgası gibi şimdide RTE taraftarları ve düşmanları var. %50 ye %50 lik bir kavgadan bahsedyorum ve gün be gün daha da şiddetleniyor. İnsanlar birbirine hakaret ediyor. Size ne kardeşim, savunuyorum ve oy veriyorum. Oy benim oyum kimse bu yüzden bana koyun diyemez, bu benim en demokratik hakkım. Kavga etmek hakaret etmek yerine saygıyla karşılasak bir birimizin düşüncelerini ?..
Bilmiyorum yanlışım varsa şu postumda, sen düzelt.
Bugün pm attım sana ama sanırım olumsuz birşey görmediğin için işlem yapmadın. Adam direk benim yazdığımı alıntılayıp basmış küfrü. Bu mu demokrasi, bu mu kardeşlik ? ..
Ya sen ver zaten senin oyunu isteyen yok sen vermeye devam et güzel kardeşim aynen.Biz lafımızı biraz daha sorgulayan insanlara ediyoruz belki değişir diye sana değil yani sen ver devam et.
-
underzero bunu yazdı
insanlarin kizdigi nokta su;
bu kadar kaset uydurma olamaz. bu kasetlerin %1 i bile gercek olsa yine yer yerinden oynamasi gerek.
basbakanlik maasiyla gecinemeyen bir basbakan in bu kadar zenginligini nasil aciklayabilirsin ?
insanlarin ofkesi bu kadar yolsuzluk haberlerinin olmasina ragmen hala cikip "ama soyle ama boyle" denilmesidir.
internette basit bir araştırmayla bahçeli kılıçdaroğlu melih gökçek, Ahmet Piriştina gibi bir çok ismin yolsuzluğa karıştığını iddia edebilirim ki. ben hiç bi zaman bu adamlar çalmadı demedim. Ama bu forumdan bir tanesini de çıkıp ben başa gelsem ÇALMAZDIM diyemez, derse "Yalanının a...." derim ona sadece. Kimse hırsızı savunmaz. İnsanlar inandıklarına rahatça oy vermek istiyorlar. Tek istedikleri bu
-
Adana'da hayatını kaybeden polis için de köprüden attiklarini söyleyen adamların ses kayıtlarını çıkarmışlardi. Adam zeki amk
-

http://www.haber7.com/guncel/haber/1131642-abdden-ses-kaydi-ile-ilgili-ak-partiye-jet-rapor
Şunu merak ettim lakin ingilizce bi kaynağa erişemedim
-
Mxmax bunu yazdı

http://www.haber7.com/guncel/haber/1131642-abdden-ses-kaydi-ile-ilgili-ak-partiye-jet-rapor
Yapan şirketin adını ve kullandıkları yöntemi, yazılımı söylemdikleri sürece bu rapor hiç birşey kanıtlamaz.
-
mfatihbodur bunu yazdıMxmax bunu yazdı

Yapan şirketin adını ve kullandıkları yöntemi, yazılımı söylemdikleri sürece bu rapor hiç birşey kanıtlamaz.
hocam bırak bazılarına laf anlatamazsın
-
Mxmax bunu yazdı

Bu kadar ayrıntıya inmelerine gerek yok aslında, kayıtlarda gösterilen tarihlerde nerelerde olduklarını kanıtlarlarsa gayet basit bir şekilde yalan ise ortaya çıkar.
-
bu kayıt çok gerçekçi gelmedi bana. ama hakkaten teknik olarak hangisnin doğru hangisinin yanlış olduğunu amerikaya ihtiyaç duymadan yapabilmek gerekiyor. yoksa sana göre bana göre tartışması çok saçma geliyor.
zaten kime inanacağımızı şaşırdık. burda akp karşıtı olanlar yandaş yandaş diye bağırıyor da bağıranlar da başka kesimlerin yandaşlığını yapıyor benim için iki durum da aynı. işin tekniğini konuşmak isterdim ama başka başlıkta bu isteğim yüzünden yemediğim küfür kalmadı ne garip. tahribat başbakana sövme platformu olmuş başka da bi malzeme kalmamış ne yazık ki.
kuytul tarafından 25/Şub/14 19:06 tarihinde düzenlenmiştir