folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Erdoğan"In Azarladığı Muhammet Demirci"Nin Açıklamaları

Erdoğan"In Azarladığı Muhammet Demirci"Nin Açıklamaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    böle başbakanmı olur imam hatip mezunu daha ingilizce bilde bilmio salk

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    çoğu arkadaş doğru yorum yapmış , ne deseniz haklısınız da ee noldu şimdi siz bunları söyleyince ? gene hikayenin başına döndük

konuş konuş , şikayet et böyle bi yerlere varılmadığını hepiniz farkındasınız sanırım

elle tutulur bişeyler yapmak lazım

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Stifler:
    bu başbakan denen adam dangalak. ne bi uslup ne bi mantık var. Allah belasını versin. ülkenin içine 2 ylda sıctı kasımdada sktrp gider edindiği mallarla abd de krallar gibi yaşar

birincisi sen koskoca ulkenin basbakanı ile nasıl bole konusursun sen sevmesen bile oadam suanda basbakan ve ona hakaret edemezsin sen edemediğin gibi kimse hakaret edemez.ve bu yazıyı harbi tasaklı biti okusaydı gotunden kan alırlardı
    ikincisi onun nasıl yasıyacagı değil senin nasıl ysayacagın seni ilgilendirir
    üçüncüsü peki o adamlara recep tayip erdoganmı demiş gidin oraya yatırn die.bu o vatandasların sorunu recep tayip erdogan ne yapsın ama ben ne yapabilirim değilde daha anlammı bir biçinde soyluyebilirmiş kimseyi kırmadan

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stildram
    stildram's avatar
    Erkek
    sanki bundan öncekiler çok iyiydi ya başbakanın ingilizce bilmemesi ayıp mı ? arkadaşım başbakana salak diyosun ama senin beynindeki fındık'tan bile şüpheliyim tilt edersin adamı . sonuçca halkın seçimiyle oylarıyla gelen bir insan var bu demektirki türkiye böyle istedi seçti başbakanı begenmiyorsan ülkeyide terk edebilirsin begenmiyorsan da adam akıllı eleştirini yap salak geri zekalı demen bişi deiştirmez anca fındık beynini yorarsın.

daha düne kadar götünü bile yıkayamıyan eceviti seçtilerde ne oldu kıbrısı peşkeş çekiyordu gavurlara uzunnnnn konuuu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kreston senden bu kadar öküzce bi yorum beklemezdim...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaş yorum getirmemi istiyosan yorum çok ama bu beni diğerlerinden farklı kılmaz

iddia ediyorum ki şu forumda ki 25000 bin üyeden 1 tanesinin bile siyaset için zerre kadar fikri olamaz.

müridler olarak yaptığınız tek şey ona buna yada birbirine bok atmak

biride çıkıpta arkadaşlar toplanın ülkemiz için birşeyler yapalım Kültürümüze sahip çıkalım çocuklarımıza yakınlarımıza bu vatanı kolay kazanmadığımızı anlatalım demeyi bırakın

takma isimlerinide msn yazılarınızda üstüne üstlük ingilizce yazılar yazıyor bir okadar da avrupaya özeniyorsunuz (kreston ingilizce deil bu arada götten salllama bir isimdir)

ben bu kadar insanın arasında yorum yapmak istemiyorum...

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Belki Haklısın Kreston Ama Olaya Bide Şurdan Bak.
    İnsanlar Kendi Görüşlerini Dile Getirip Duygularını Paylaşıyolar.Tayyiti Seviyomuyum Hayır, Başa Şu Gelse Ne Güzel Olur da Demedim Demem Denmez(!) Burda Büyük Küçük (yaş) Paylaşılan, Sunulan Her Görüş Bi Başkasını Ordan da Bir Diğerini Etkileyip Ülkenin Diğer Seçimdeki Fikirlerini Etkileyebilir.Son Seçimden Önce Belki Tayyitle İlgili Biçok Şey Açığa Çıksaydı, Millete Seçim Öncesi Konserle, Yemekle vs Peşkeş (göz boyama) Çekilmeseydi Belki Şu An Daha İleri Veya Geri Konumda Olabilirdik??

Hükümete İlk Geldiklerinde Türk Lirası nın Değerini Yükselteceklerini Söylediler? Naptılar? En Son 20 Milyon luk Banknottan Bikaç Sıfır Sallayıp 100(!) YTL Olarak Değiştirdiler? Değer Arttımı İndimi? Buna Benzer Biçok Konu.

Sitede Büyük Küçük Her Yaştan Mürid Var.Çalışanı, Okuyanı, Doğru veya Yanlış Düşüneni. Kişilik Oluşumunda İnsan Dışardan Etkilenir, Birini Baz Alır Hayatını Yönlendirir.Büyüyüncede Bişey Değişmez. Vatan, Aile vs Hariç Fikirler Değişebilir...

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hayır güzel kardeşim sen istediğin kadar düşün istediğin kadar tartış. bu dünyada bazı şeyler daha önceden belirlenir ve zamanı gelince yerine getirilir. Bende buna üzülüyorum ya böyle tartışarak daha önceden belirlenen bişeyi etkileyemezsiniz onun için boşuna çene yormayın diyorum. oraya kimi getirmek istiyolarsa getirirler siz ne olduğunu anlamazsınız bile.

Zimbabwe
Toplam Hit: 4328 Toplam Mesaj: 29