Erdoğan"In Özel Kalem Müdürü Nasıl Trilyonlar Kazandı?
-
konunun a.koymuşsunuz :).....
sizinde hak vereceğiniz gibi ,bu malvarlığı biliniyorsa haklı bir açıklamasıda elbette vardır yoksa bu gayrımenkulleri kendi üzerine yapacak kadar salak değildir.
sorun şu bu adamın kayıtdışı mal varlığı nedir ?
chp böyle basit meselelerle gelip sadece gündemi harcıyor.daha etkili daha delilli belgelerle gelmelilerki halk vay beee akp nin adamlarına bak ya demeli.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------konunun a.koymuşsunuz :).....
sizinde hak vereceğiniz gibi ,bu malvarlığı biliniyorsa haklı bir açıklamasıda elbette vardır yoksa bu gayrımenkulleri kendi üzerine yapacak kadar salak değildir.
chp böyle basit meselelerle gelip sadece gündemi harcıyor.daha etkili daha delilli belgelerle gelmelilerki halk vay beee akp nin adamlarına bak ya demeli.
-----------------------------açıklamasını sen bi yapsana merak ettim...
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------çok salakça bir soru.
fazla merak iyi değil.
-
erkan07 bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
fazla merak iyi değil.
-----------------------------bence cevap daha salakça ^fazla merak ii değil ^
sen demişinki vardır bi açıklaması yap o zaman tayyip yapamamış açıklamayı sana mı düştü vardır cevabı demek
-
FireX bunu yazdı:
...
----------------------------
Beş yıl önceye kadar düz memurdu! Birden özel kalem müdürü oldu sonra zenginledi de zenginledi. Şimdi yatları katları var!
Beş yıl süreyle Başbakan Erdoğan'ın Özel kalem Müdürlüğünü yapan ve altı ay önce görevinden ve memuriyetten istifa eden Hikmet Bulduk, son 4 yıl içinde değeri trilyonları bulan 5 ayrı gayrimenkul almış.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel kalem Müdürlüğü görevinden sürpriz biçimde ayrılan ve memuriyet görevinden de istifa eden Hikmet Bulduk'a ait mal varlığı, CHP tarafından TBMM'ye getirildi.
Beş yıl süreyle Erdoğan'a en yakın isim olan ve 'Kara Kutu'' olarak tanımlanan Bulduk'un, son 4 yıl içinde değeri trilyonları bulan 5 ayrı gayrimenkul satın aldığı belirtildi. CHP Grup Başkanvekili İstanbul milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun araştırmasına göre, Bulduk eşine de İstanbul'daki lüks Gardenya Plaza'da da bir ev alırken, eşi İstanbul da bir restoranlar zincirine de ortak oldu. Kılıçdaroğlu, Bulduk'un son 4 yıl içinde, üçü İstanbul'da biri Ankara'da biri de Gebze'de olmak üzere 5 değerli gayrimenkul edindiğini belirterek bu mal varlığını da şöyle açıkladı:
- Kadıköy Erenköy'de bağımsız daire
- Kadıköy Küçükbakkalköy Gardenya 7 Plaza sitesinde mesken ( 11 Temmuz 2007 günü alındı)
- Ankara Çayyolu semtinde mesken ( 22 Ekim 2007 günü alındı)
- Gebze Birinci Bölgede mesken ( 5 Temmuz 2004 günü alındı)
- Kadıköy Erenköy'de mesken ( 25 Mayıs 2004 tarihinde alındı)
-----------------------------belki bilgilerini para ettiği için birilerine satmıştır. bu kadar servetede sahip olduguna göre demekki bildikleri para ediyormuş anlamına gelir.
tabi ön yargılı olmamak gerekir ama.kimse kısa sürede çalışarak zengin olamıyooo.. ben çok denedim direkten dönülüyor sürekli :)
-
azizsenel55 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
fazla merak iyi değil.
sen demişinki vardır bi açıklaması yap o zaman tayyip yapamamış açıklamayı sana mı düştü vardır cevabı demek
-----------------------------özürlü falanmısın?hani çocukta olsan anlaman lazım.
1.ben adam rüşvet almamıştır demedim.bunlar sadece tbmm yi mesgul eder başkada bir şey olmaz.
2.gerekli açıklamayı yapamayacak kadar salaksa ozaman malvarlığına el konulur kodese tıkılır.
geçmişte olduğu gibi bu işinde sıyrılacak yanları vardır.
saldırır tarzda soru sormaki anlaşabilelim girer girmez avukatımısın sen dergibi soruyorsun karşılığımda aynı olur tabi.
geri dön ve tekrar oku ya, adam haklı diyip açıklamamı yapmışım?sıyrılacak bir tarafı vardır diyorum .sıyrılacak açıklamayı yapacaktır diyorum.
-
erkan07 bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
fazla merak iyi değil.
-----------------------------özürlü falanmısın?hani çocukta olsan anlaman lazım.
1.ben adam rüşvet almamıştır demedim.bunlar sadece tbmm yi mesgul eder başkada bir şey olmaz.
2.gerekli açıklamayı yapamayacak kadar salaksa ozaman malvarlığına el konulur kodese tıkılır.
geçmişte olduğu gibi bu işinde sıyrılacak yanları vardır.
saldırır tarzda soru sormaki anlaşabilelim girer girmez avukatımısın sen dergibi soruyorsun karşılığımda aynı olur tabi.
geri dön ve tekrar oku ya, adam haklı diyip açıklamamı yapmışım?sıyrılacak bir tarafı vardır diyorum .sıyrılacak açıklamayı yapacaktır diyorum.
-----------------------------burda bi özürlü vrsa o da kim belli soru soruyom cevaba açıklama yapılır sen ne diyon fazla merak ii değildir diyende ben değilim ee o zamna özürlü kimin olduğu belli
neyse en iisi bu diyalog uzuycak konuyu meşgul etmeyelim...
-
konpicyus bunu yazdı:
batıyor mu?
Şahsen Ben Emekli Asker Çocuğuyum Ama Niyeyse Bana Batmıyor Allah Allah ama malesef arkadaş batıyormu demesiyle ban yiyo ben hiç bişi anlamadım Olay ne?? O orda Ortamı Germek için dememişte olabilri bana bu ban saçma geldi ama hadi hayırlısı Kıllandım ... Normal haytta batıyomu lafı kötü anlamın dışında çok yerde kullanılıyo arkadaşta batıyomuyu normalde çok kullanan biri nese ... -
Hep okur geçerim ama dayanamadım cevap veremeden duramayacam...
konpicyus bunu yazdı:
batıyor mu? hayır batıyosa söyle yani. isterse 100 milyar dolar alsın. batıyor mu?
-----------------------------Evet batıyor. Bizim burada bahsettiğimiz olayı anlayamayacak kadar küçük olmanla birlikte, tartışma ortamına giremeyecek kadar adabın ve uslubun olduğunu anlayabiliyorum şu cümlenle. Ne kadar bilinçsiz bir cümledir ki senin ananın babanın ve işçinin çalışanın fakirin fukaranın devletin ayakta durması için verdiği vergilerin çalınmasına göz yummamak ve hakkının yendiğini düşünmek ve hakkını aramak kadar insanı İNSAN yapan başka bir vasıf var mı bu dünyada? O adam olmadan devlet mi olmayacakta ben ona rüşvet vereyim. Zaten hakeettiği parayı maaş olarak almıyor mu? Sen insansın ama hakkını aramayacaksın he? O zaman sen bana anandan babandan aldığın bütün haftalığı aylığı benim hesabıma yolla sonra bende paranı geri iste bende sana batıyor mu diyim iyi mi? Bu dediğimle burada yaptığın şey tamamiyle aynı olay! Benim alın terimle kazandığım para eğer bu adama giderse işte orada "Dur orada arkadaş ben burada birşeyler seziyorum nasıl kazandın bu parayı bir açıkla bakalım" deme hakkım olmalı. Bak "EĞER" kelimesini koymaya çalışıyorum cümlelerimin başında. Bu adamın öyle birşey yaptığını kesinlikle söylemiyoruz ama İNSAN gibi tartışıp düzgünce doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Ama senin amacın her neyse bilemiyorum.
konpicyus bunu yazdı:
dava açıldğında ekonomi çökünce böyle demiyordunuz. ben gözü yalşı amcam, beli bükük teyzem dediğimde bu ülkeyi terk etsinler demişti bi kaç kişi onlar için. şimdi sizler teyzeci amcacı oldunuz.. ilgniç doğrusu
-----------------------------Herkesi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun yahu? Avrupalı bir kıza, bir Türk tarafından tecavüz edilirse tüm Türklere tecavüzcü ve sübyancı gözüylemi bakacaksın sen?
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------zorla o şeyleri dedirtçen bana söyleyim o zaman: chpnin yolsuzluk yaptğını YÜCE mahkeme kabul etti ;) var kalanını sen anla
Sen o mahkeme kararını vs. hiç okudun mu? O yolsuzluk diye gösterilen şeylerin ne olduğunu gördün mü de yolsuzluk diye konuşuyorsun? Kulağına gelen her bilgiye inanırsan 6 yaşına gelmeden ölürsün..
Eskiden böyle insanlar sınırsız siteden engellenirdi. Artık bir kaç saat engellenir, sonra serbest bırakılır hale gelindi. Cezayi yaptırımları yeterli görmüyorum...
-
askerlikden sakat raporu alacak kadar hasta olan oglu nasi calisip bu genc yasda trilyoner olduysa kalem mudurude oyle olmustur.calisiyolar adamlar durmak yok yola (yolmaya) devam...