Erdoğan'ın Yeğeni Esrarla Yakalandı
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
2 ay yatar ve çıkar suçsuzdum içmiyordum falan fistan
-----------------------------içse yine iyi. adam torbacıymışş :):):)
ama dediğin gibi 2 ay en fazla.. -
Ayrıca bu kadar yolsuzluk yapan para babası bir başbakanın yeğeninin 50 kilo ile torbacılık yapması düşündürücü :D Hemde 12 ortak.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ayrıca bu kadar yolsuzluk yapan para babası bir başbakanın yeğeninin 50 kilo ile torbacılık yapması düşündürücü :D Hemde 12 ortak.
Adam işe küçükten başlıyo -
bigpower bunu yazdı:
Adam işe küçükten başlıyo
-----------------------------Senin dünya kadar paran olacak torbacılıktan başlayacaksın işe :D 12 ortakla 50 kg :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ayrıca bu kadar yolsuzluk yapan para babası bir başbakanın yeğeninin 50 kilo ile torbacılık yapması düşündürücü :D
-----------------------------Bu işten ne kadar para kaldırıldığını biliyorsunuzdur. Tayyip'in yapacağı yolsuzluklar uyuşturucudan çarpacağı paranın yanında hiç kalır. 50 kilo ile yakalanması maddenin tamamını kaptırdığı anlamına gelmez. Büyük ihtimal gizli depoda olabildiğince duruyordur. Her ihtimale karşı parça parça saklıyorlardır.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------güzel savunma noktası bulmuşsun hayvancım tebrikler. esrar kaçırıyodu ama 50 kilogram demekki paraları yok. gerçekten tebrik ediyorum. bu kaypak zekayla sende başbakan olursun ileride.
-
hackworm bunu yazdı:
2 ay yatar ve çıkar suçsuzdum içmiyordum falan fistan
-----------------------------zaten normaldede o kadar yatılıyoki. Başbakan diye torpil geçmeyip iki ay içeri atcaklar adamı walla :D :D
-
FireX bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Ayrıca bu kadar yolsuzluk yapan para babası bir başbakanın yeğeninin 50 kilo ile torbacılık yapması düşündürücü :D
-----------------------------Bu işten ne kadar para kaldırıldığını biliyorsunuzdur. Tayyip'in yapacağı yolsuzluklar uyuşturucudan çarpacağı paranın yanında hiç kalır. 50 kilo ile yakalanması maddenin tamamını kaptırdığı anlamına gelmez. Büyük ihtimal gizli depoda olabildiğince duruyordur. Her ihtimale karşı parça parça saklıyorlardır.
Hacı bi konuyada bilim katma :D biz kendi yağımızda kavruluyoruz -
Esrar dan fazla yemez zaten, ilerki duruşmalarda ya suçsuzluğuna kanaat getirilir yada en fazla 1 yıl yatar çıkar.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Esrar dan fazla yemez zaten, ilerki duruşmalarda ya suçsuzluğuna kanaat getirilir yada en fazla 1 yıl yatar çıkar.
Oda Doğru walla Hocam çünküArtık Adamlar Esrarı sigara Diye rahat rahat herde içebiliyorlar.