Erdoğan'ın Yeğeni Esrarla Yakalandı
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------

Bu nasıl bi yazı kardeşim 11 gramlık bölümü bir oto kiralama firmasıymış
-----------------------------Ondan sonra medya akp'nin tarafını tutuyor derler :) Yahu Allah aşkına vicdanınız buna nasıl el veriyor yaa..
-
yeğenini sikerim onun.
-
attack bunu yazdı:
yeğenini sikerim onun.
-----------------------------Lafta kalırsın. Yeğeninin yanında elini kolunu önüne alırsın sen :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
attack bunu yazdı:
yeğenini sikerim onun.
-----------------------------Lafta kalırsın. Yeğeninin yanında elini kolunu önüne alırsın sen :)
-----------------------------Yeğenini göreyin onda öne alacak el kalırmı bilmem orasını... Yeğeni kim oluyorki elini bağlayacak önünde adam... Senin benim gibi sıradan vatandaş. Bana lan desin sikerim onu hakkaten....
Elini önüne alırsın lafı çok ağır bi laf oldu essahtan adammış gibi yeğen gavadı
-
Yeğeninin, Erdoğan'a muhalif olduğu ve Erdoğan'ında komplo kurup Oto Kiralama Firmasındaki esrar maddesini Cemil Çiçek'e koydurttuğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu konuda Cemil Çiçek'in bir açıklama yapması bekleniyor.
Öte yandan Yeğen Erdoğan'ın yapılan ilk sorgusunda "Ben hakimim masum bey" dediği öğrenildi...
-
2. peygamber ilan edilmiş ya bazılara göre ee yegeni ehl-i beyt olmuş oluyor belki oyüzden öyle bir cümle kurmuş olmalı.
"ehli beytimi seven beni sevmiş oluyor beni sevmiş olan Allah'ı sevmiş oluyor" demi hayvan:P
-
olivetti bunu yazdı:
2. peygamber ilan edilmiş ya bazılara göre ee yegeni ehl-i beyt olmuş oluyor belki oyüzden öyle bir cümle kurmuş olmalı.
"ehli beytimi seven beni sevmiş oluyor beni sevmiş olan Allah'ı sevmiş oluyor" demi hayvan:P
-----------------------------O nick sankim sana daha bi yakışırdı gibi...
Espri yapacaksın bari Efendim'izin hadis'ini kullanma... :S
-
polis neden erdoğana haber vermiş ?
erdoğan gereğini yapın değilde başka bişi deseydi polis yapıcakmıydı ?
gerçi rejimin bekçisi polisler nede olsa bize söz söylemek düşmez.
rejim komutanı erdoğan ve bekçisi polisler..
-
esrar kullanmayan varmi daha
-
NmC bunu yazdı:
O nick sankim sana daha bi yakışırdı gibi...
Espri yapacaksın bari Efendim'izin hadis'ini kullanma... :S
-----------------------------birader sana ne oluyor yirtik dondan fırlar gibi...
mesajımdaki espriyi anlamıyorsan hiç yorum yapma lakin sizler anlayasınız diye ilk başta bir açıklama sundum ama nafile eşek eşektir.
ayrıca sana eşek niki daha uyumlu olabilirdi mecbur hayvan niki kullanımda.