folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Erepublik - Sanal Devlet Oyunu

Erepublik - Sanal Devlet Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------

ben çok oynadım bu oyunu hatta turkish commandos(TC) adı altında saldırı grubum vardı. Çok vaktimi alıyordu. Düğün müğün yapınca zaten iptal oldu bu işler :) ben oynarken son dönemlerde inciciler basmıştı her yeri büyük bi grup kurmuşlardı bu depici onlardandı mesela. ufak tefek adamdan çok büyük elemnlar işe yarıyor oyunda :)

Abi artık öyle sadece yüksek levelliler önemli değil oyunda. Artık yeni gelenler bile önemli. Çünkü oyuna division sistemi geldi ve bu sistemle herkes kendi leveline göre insanlarla savaşıyor. 

Bu arada kuytul hocam. Oyundaki nickin neydi acaba ? Bende eskiden TC de takıldım. Hatta hala sakaryayiğit , urbancohort, mirdirir, koach1 le Doctrine de takılıyoruz. Tanırlardır kesin seni :) 

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

smok3 bunu yazdı:

maxxis39 bunu yazdı:

smok3 bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

Türkçe olsa oynayacağımda her yeri ingilizce. Yarım yamalak anlayarak oynamak istemiyorum.

http://www.erepublik.com/tr buradan giriş yaparsan büyük oranda türkçe oluyor oyun. bu arada buradan kayıt olursanız ben de yardımda bulunabilirim: http://www.erepublik.com/en/referrer/the+duman

oha the duman sen miydin hocam ? :D Tesadüfe bak :) 

12 
    Bu arada Humerus hepimizi sildin arkadaş listenden. Çok üzüldüm bilesin :(  

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4887015 Profilim budur beyler.  

yuh tesadüfe bak :D

Hocam beni suçlamadıkları şey kalmamıştı ben arkadaş listemi silmeden önce baya sinirlendiğim şeyler vardı.

Asla Asla Deme. . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Boşver takma sen bu ülkenin insanı sanalda da reelde de aynı. Hiç gerek yok böyle şeylere :)

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

maxxis39 bunu yazdı:

kuytul bunu yazdı:

ben çok oynadım bu oyunu hatta turkish commandos(TC) adı altında saldırı grubum vardı. Çok vaktimi alıyordu. Düğün müğün yapınca zaten iptal oldu bu işler :) ben oynarken son dönemlerde inciciler basmıştı her yeri büyük bi grup kurmuşlardı bu depici onlardandı mesela. ufak tefek adamdan çok büyük elemnlar işe yarıyor oyunda :)

Abi artık öyle sadece yüksek levelliler önemli değil oyunda. Artık yeni gelenler bile önemli. Çünkü oyuna division sistemi geldi ve bu sistemle herkes kendi leveline göre insanlarla savaşıyor. 

Bu arada kuytul hocam. Oyundaki nickin neydi acaba ? Bende eskiden TC de takıldım. Hatta hala sakaryayiğit , urbancohort, mirdirir, koach1 le Doctrine de takılıyoruz. Tanırlardır kesin seni :) 

ohaa :)) vay be müridlerim lan onlar benim. kuytul de bilirler beni. çok çağırdılar da ben banlandıktan sonra giremedim oyuna :) çok özledim la onları. chat toplantınız olyrsa haber ver özelden :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Chat olayı hala aktif oyunda zaten milleti oyuna bağlayan özellikte o :)

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 7825 Toplam Mesaj: 47