Ergenlerin Sorunu: Sivilce
-
Müridler geçen aklıma birşey geldi... Sivilcelerden kurtulmak istiorm ama patlatınca da iz kalıo... Ve sivilcenin kendi kendini bırakmasını bekliyoruz... Dolayısıyla difüzyon denilen olayla bu sivilcenin iltihabını dışarı çıkarabilirmiyiz... Yani saf suya yüzümüzü sokup böle saatlerce bekleyince bu sivilcelerin içindeki iltihap dışarı çıkar mı :S Valla kafamı baya bi kurcaladı sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında? Yapılabilir mi acaba?
-
öncelikle sivilceleri sıkman kesinlikle yanlış.yüzünde fazla sivilce yoksa bol bol yıka yeterli.yaşın kaç ve yüzünde çok mu var sivilce.?
-
bence onun içindekiler zardan geçecek kadar küçük deil
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle sivilceleri sıkman kesinlikle yanlış.yüzünde fazla sivilce yoksa bol bol yıka yeterli.yaşın kaç ve yüzünde çok mu var sivilce.?
16 yaşındayım da sivilceler fazla göze batmıyor ama sivilce iltihaplanınca bembeyaz oluo çok dikkat çekio ondan dolayı... -
ZoRKaYa bunu yazdı:
theimpossible bunu yazdı:
16 yaşındayım da sivilceler fazla göze batmıyor ama sivilce iltihaplanınca bembeyaz oluo çok dikkat çekio ondan dolayı...
-----------------------------ben sıkıom valla
yeni biş ibuldum
sivilceyi patlatın
sonra üstüne
deodarant sıkın
ve farkı görün :D
-
örnek: cep telefonun mp3üne 100 tane meditasyon müziği koyuyorsun. Dağa çıkıyorsun. bağdaş kurup kolları diz üstünde tutup müzik dinliyorsun.Sabahları yapmak özellikle yararlıdır.Sürekli olarak devam edersen sivilceden kurtulursun:) buda benim tekniğim. Sivilce her gencin başına gelen bir olaydır.takmamak gerekir. takarsan elini yüzüne değdirip oynarsan kötü olur. takmıycaksın bu yüzden.
En zararlısı yüzüne kolonya sıkmak. bunu yapanlar parlak oluyor :)
-
yaşına göre ve fazla olmadığına göre bence önce bi eczane ye git saf alkol al sür yüzüne.iyi gelicektir.
-
Roaccutanne diye bi ilaç var 8 ay kullanıyosun sivilce değil siyah nokta bile bırakmıyo yüzünde.Ama 8 ay boyunca yüzün kıpkırmızı geziyosun,bi kaç tanede yan etkisi var.Merhemler felan hiç bi işe yaramıyo
-
Glaxoks bunu yazdı:
ben sıkıom valla
yeni biş ibuldum
sivilceyi patlatın
sonra üstüne
deodarant sıkın
ve farkı görün :D
evet işe yarıyor o:) Kolonya daha iyi ama, once kabuk baglıyor sonra dokuluyor ve iz kalmıyor bi dahada aynı yerde çıkmıyor :)
-
kenny bunu yazdı:
Roaccutanne diye bi ilaç var 8 ay kullanıyosun sivilce değil siyah nokta bile bırakmıyo yüzünde.Ama 8 ay boyunca yüzün kıpkırmızı geziyosun,bi kaç tanede yan etkisi var.Merhemler felan hiç bi işe yaramıyo
-----------------------------ben bu ilacı kullandım ama doktorun wermesi lasım diğer türlü alamıosun bide 18 yaş altına vermiolar ben doktora gittiğimde bana bi dünya test yağmışlardı 3 ay kulandım hiç bişi kalmadı etkisi çok fazla... ama amq ilacı boğazımda kuruluk bıraktı şimdi sürekli tükürmek zorunda kalıorum.
sen en iisi git bi doktora yardımcı olur o sana..
-