Ergenlerin Sorunu: Sivilce
-
vayy galoxy baba demek deo hee
-
azelderm krem kullan hocam..
-
MOSS Kükürtlü sabun al eczaneden 4-5 ytl..
sabah öğle akşam o sabunla yüzünü yıka, yüzün sabunl olarak 10 dakka bekleyeceksn durulayacaksın, deri tamamen kuruyo sivilce kabuk bağlıyorve 2 hafta iince bşi kalmıyo.
-
21 yaşındayım bende bile vardı bi kaç ay önce. Sıkma sakın. Görün bi dr.a. Bunun en etkili ilacı roaccutane.
-
hidroklorikasit (HCl) sivilcelerinin üstüne az miktarlarda sür, çıkcak olan sivilceler bile çıkmaz, gayet etkilidir, eczanelerde baya seyreltilmişini bulabilirsin
-
aspirini ez limon sık içine yüzüne sür kurutuyo sabaha kadar(aspirin burda ne işe yarıo bilmiom ama :)
-
ben de 16 yaşındayım,bende de var sivilce ne takıyorum,ne de elliyorum,kendiliğinden geçiyor.Eğer sende de fazla değilse yani normal derecedeyse hiç uğraşma stres etme,yüzünü günde 3 defa yıkıyorsan 5 defaya çıkar,değişik yöntemleri de denemeni hiç tavsiye etmem cilt yapısına göre etki eder çünkü.Ha yok çok fazlaysa bi doktora görün.Geçmiş olsun,kolay gelsin,hayırlı günler..
-
sıkma,sonra izi kalıyo ilerde baya bi kötü gözüküyo izler.Tuvalete her gittiinde yüzünü yıka saf su arada sabunlada yıka,3-5 gün sonra azalıyo git gide...
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------MOSS Kükürtlü sabun al eczaneden 4-5 ytl..
sabah öğle akşam o sabunla yüzünü yıka, yüzün sabunl olarak 10 dakka bekleyeceksn durulayacaksın, deri tamamen kuruyo sivilce kabuk bağlıyorve 2 hafta iince bşi kalmıyo.
-----------------------------yan etksisi ?
-
yan etkisi kuru bi cilt önceden bende kullanmıştım. yaş oldu 25 artık pek çıkmıyo :D
Toplam Hit: 6065 Toplam Mesaj: 38