Erişim Sağlanamayan Bir Bilgisayarın Masaüstü Arkaplanını Değiştirmek Mümkün Müdür ?
-
selam müridler.
sorum başlıkta belirtildiği gibi. parola ile korunan windows 7 kurulu bir bilgisayarın masaüstü duvarkağıdını değiştirmenin herhangi bir yolu var mıdır acaba?
bence yoktur, pek mümkün görmüyorum, ama yine de konu açıp fikir danışayım dedim belki bi linux distrosu ile çalıştırarak sistem dosyalarından biri değiştirilmek suretiyle falan birşeyler yapılabilir, büyük ihtimalle yapılamaz ama gelin bi beyin fırtınası yapalım.
şimdiden teşekkürler. -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------selam müridler.
sorum başlıkta belirtildiği gibi. parola ile korunan windows 7 kurulu bir bilgisayarın masaüstü duvarkağıdını değiştirmenin herhangi bir yolu var mıdır acaba?
bence yoktur, pek mümkün görmüyorum, ama yine de konu açıp fikir danışayım dedim belki bi linux distrosu ile çalıştırarak sistem dosyalarından biri değiştirilmek suretiyle falan birşeyler yapılabilir, büyük ihtimalle yapılamaz ama gelin bi beyin fırtınası yapalım.
şimdiden teşekkürler.
-----------------------------Eyer Bir Kereyr Mahsus Bilgisayara Geçebilirsen Veuya bir başkasını örgütleyip geçirebilirsen trojene bağlan derim
-
Windows 7'de aktif masaüstü resmi alttaki klasörde yer almakta. Bir linux live cd ile aynı isimdeki TranscodedWallpaper.jpg dosyasını değiştirirsen başarılı olacaksın.
C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\TranscodedWallpaper.jpg
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Windows 7'de aktif masaüstü resmi alttaki klasörde yer almakta. Bir linux live cd ile aynı isimdeki TranscodedWallpaper.jpg dosyasını değiştirirsen başarılı olacaksın.
C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\MicrosoftWindows\Themes\TranscodedWallpaper.jpg
-----------------------------evet kendi bilgisayarımda denedim sonuç verdi, eyvallah kardeş sağolasın :)
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Windows 7'de aktif masaüstü resmi alttaki klasörde yer almakta. Bir linux live cd ile aynı isimdeki TranscodedWallpaper.jpg dosyasını değiştirirsen başarılı olacaksın.
C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\MicrosoftWindows\Themes\TranscodedWallpaper.jpg
-----------------------------Süper bi yöntem yazalım bi kenara
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
bu sekilde erisebiliyorsan trojen de bulastirirsin,
dosya da silersin, olusturursun ;)
ouz hangi live cd ile eristin sen ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Cevabı bende bekliyorum.
-
deney sonucunu merakla bekliyorum.
-
iyiymiş.
-
herhangi bir linux live cd'si ile yapabilirsiniz.
örnek ; mint ubuntu. -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.1.zip