Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?
-
merhaba duygucum ben atkı ördüm aynısından iki tane biri onda biri bende beraber takıyoruz hem ucuz hem kolay 2 ters bi düz 2 günde bitirirsin kolay gelsin
-
eee.tuttuğu takımla ilgili bişiler.weya dart olabilir
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
gecen yil İzmir deki eski sevgilimiz saolsun toys r us tan kocaman bi Garfield almisti onu saga sola tekemelerdim simdi Antalya ya getirdim kiz i getiremedik cani saolsun simdi bi kosede duruyo kendi haline oda terkedilmis. buna benzer kaybolmuyacak biseyler de alabilirsin.. en azindan hatirasi saglam.
-
ben kendim şahsen en çok gümüş tesbih veya şekil bi zippo ya sevinirdim.
-
kabus tşk ederim ama arkadaşım rapper.anlayacağın tesbih kullanmaz.ama ilgin için tşk ederim.atkıya gelince sewgilim değil.sadece dostum diyebileceğim kadar yakın arkadaşım...!
-
bence hatırlaman yeter maksat manayı maddeye hakim kılmak bence biblo türü falan bişey al baktıkça seni hatırlasın
-
domates bunu yazdı:
bence titreşimli vajina veya şişme kadın tercih etmelisin ki arkadaşın biraz prof olsun sonra sende dener
volatile bunu yazdı :Şişme bayan al bi tane.
-
Bak kızım eğer sevgilin değilse o kadar düşünmene ne gerek var salla gütsin...Git seç-al 500den bi gömlek al yada tikky se bir kitap alabilirsin....