Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?
-
domates bunu yazdı:
bence titreşimli vajina veya şişme kadın tercih etmelisin ki arkadaşın biraz prof olsun sonra sende dener
öküzlüğün bu kadarına pes diyorum ben hajım.daha ne diyim yani.konuyu açanın kim olduğuna bi bakın isterseniz...abaza olduğunuzu taikattaki erkeklerin bilmesi yeterli.bu öküzlüğünüzü bi de ablalarımıza yansıtmayın şebeklik yapcaksınız die. -
arkadaşlar terbiyesizlik olmasın die bişi demiorum.ama sizin yaptığınız çok daha büyük ayıp..!
-
abuk konular açmamakta fayda var... al zippo kendini de onu da yak. kapiş ;)
-
Hayatımda aldığım en güzel hediye mataraydı,kanyak matarası öle aman aman pahalı bi şey değil hem farklıda.
-
Arkadaşlar ayıp etmeyin,Duygu'cum sana gelince arkadaşına bir hediye almayı düşünme o seninle olduktan sonra dünya umrunda olmaz :)
-
kokainman bunu yazdı:
domates bunu yazdı:
bence titreşimli vajina veya şişme kadın tercih etmelisin ki arkadaşın biraz prof olsun sonra sende dener
öküzlüğün bu kadarına pes diyorum ben hajım.daha ne diyim yani.konuyu açanın kim olduğuna bi bakın isterseniz...abaza olduğunuzu taikattaki erkeklerin bilmesi yeterli.bu öküzlüğünüzü bi de ablalarımıza yansıtmayın şebeklik yapcaksınız die.
muahuahuauhauha :) Bu ne laaa böle :)
-
duygunun eskiden nickinin altında yazanı hatırlayıpta bu şekilde konuşanların benle bi ilişkisi olamaz bu saatten sora.... konu kitlendi.
Toplam Hit: 19794 Toplam Mesaj: 58