Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?
-
Evet hacılar. Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?
Geçen TV de Murat Bardakçı'nın programında Erhan Afyoncu ve Pelin Batu tartışmaya girdi.Konu şu : Eşcinsellik hastalık mıdır ? Doğal bi durum (cinsiyet) mudur?
Erhan Afyoncu buna hastalık olarak cevap verdi Pelin Batu doğal bi durum yani genetiktir vs. dedi.Sizin çocuğunuz özellikle erkek çocuğunuz eşcinsel olmak isterse ne cevap verir ne yapardınız?
-
azcıkta faydalı şeyleri düşünün.
-
zamanında korunmadığım için pişman olurdum heralde:/
-
eşcinsellik tercih meselesi değildir.olmuşsa olmuştur.çaresine bakmaya çalışırım.yoksa da takdir-i ilahi derim ne diyim.
-
iki ucu boklu deynek diye tabir ettigimiz bi durumun vücud bulmuş hali :/
-
döverdim ama.
eşcinsel olmak isteemekle eşcinsel olunmazki, insanın biyolojisi öyleyse zaten yapacak bişey yok. Allah vergisi. insanın içinde olmadan da kimse eşcinsel olmak istemez.
-
Zamanında bu durum yüzünden cezalandırılmış yokedilmiş kabileleri düşünürsek takdir-i ilahi değildir bu .. kuranda bununla ilgili çok kötü şeyler var:(
sokayım tercihine :@ öldürürdüm heralde..
-
edit: isterse demiş , yanlış okumuşum.. Sittiri çekerm!
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Zamanında bu durum yüzünden cezalandırılmış yokedilmiş kabileleri düşünürsek takdir-i ilahi değildir bu .. kuranda bununla ilgili çok kötü şeyler var:(
sokayım tercihine :@ öldürürdüm heralde..
-----------------------------
o kadarını bilemem hocam.bilgim yok.benim bildiğim bazıları doğuştan böyle oluyor hatta büyüdüklerinde cinsiyetlerini kendileri belirliyorlar hangi tarafa daha meyilliyse yani.bir de hayvanlarda da olduğunu duymustum sanırım.yanlışta olabilir emin değilim.çocuğum yok ama hani hepimiz insanız ailemize karşı büyük hatalar yapmışızdır ( istisna varsa bilemem) babamın ve annemin bana kızıp sonradan tekrar nasıl üstüme titrediğini gördüm ya o yüzden diyorum öldüremezsiniz bence..ya da çocuk sahibi muridlere sorun onlar daha iyi bilir evlat sevgisi onlarda vardır biz daha ufağız.yine yanılıyor olabilirim sadece benim düşüncem bu. -
Yanına 2 rus attımmı ne topluk kalır ne birşey:D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
iki ucu boklu deynek diye tabir ettigimiz bi durumun vücud bulmuş hali :/
-----------------------------hocam o ne tabir öyle koptuk walla. :D