Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?
-
Bunun cevabı bu kitapta: http://img39.imageshack.us/img39/3347/ibne.jpg
Şaka bi yana, "öldürürdüm", "reddederdim" diyen homofobik arkadaşlara hatırlatayım; homofobikler hakkında da iyi düşünmezler..
İnsanın kendi evladı bu, kıyamaz, kendine kıyar ona kıyamaz. Tedavi yolları denemekten başka bir çözüm yok.Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin.
-
Format kesin çözüm. (: şaka bi yana hormonlarla alakalı bi olay ibne herzaman ibnedir değiştiremezsin kabul edecen. :/
-
Cocugumu ilk ben sikerim galiba :S
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Walla bence gayet güzel bir konu olmuş halen bunun genetikle,hormonlarla alakalı bir hastalık olduğuna inanan(sadece kendi görüşüyle inanan:) insanlar var.Hiç genler insanın karakterini belirler mi ? akıl var mantık var..o zaman insanlar ya full kötü uada full iyi olurdu iyi bir insan asla kötülük yapmaz,kötü bir insanda asla iyilik yapmazdı konu sayesinde bunu öğrenmiş oldu bir çok insan en azından !
-----------------------------hoca nasıl istersen düşün tartışmaya girmek istemiyorum ama bunun sebeblerini okulda çok iyi gösterdi hocamız bize, daha 2 ay falan oluyor...
fareler üzerinde yapılmış deneylerde cabası...
ve hormonlar insanın eşeysel karakterini belirler...
evet piskolojik kısmı da reddedilemeyecek kadar fazla ama hormonlar bu işte büyük rol oynuyor...
sende porgesteron salgılansa göğüslerine çok hafif bir top geldiği anda direk ağlamaya başlayabilirsin bile...
nasıl ki şu anda testislerine bir top gelse reflekste bulunuyorsan aynısını da o anda yaparsın...
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Miden kaldırcak mı kendi çocuğunu öhh :D Sapık herif :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Miden kaldırcak mı kendi çocuğunu öhh :D Sapık herif :D
-----------------------------Sanırım Anladığın anlamda dememiştir. Pert ederim anlamında. Ben Öyle Anladımda. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Sanırım Anladığın anlamda dememiştir. Pert ederim anlamında. Ben Öyle Anladımda. :)
-----------------------------bende branxian arkadasın yazdığı gibi anladım :l
-
öldürürdüm a.qorum öyle evladın hem türk olcak hem benim çocuğum olcak bide eşcinsel olmak isticek balkondan aşağıya atardım
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------erkek adamın erkek oğlu mu olur ?
Cemiyette pişiyorum grubunun- mutant şarkısını dinleyin o zman :D
-----------------------------hacı parçayı Upla Pay...
Emeğe saygıdan feragat azalır ..kürtaja devama aksederdi
..kimi kimse sorgulasaydı bu konuyu::.
ya çıkarsa hesabı hani piyangoya nispet vardır yaa
..olurdu o zman ya top çıkarsa!? o_O
-
kan çıkar :|