folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erkek Olmak Zor (Memleket Meselesidir)

Erkek Olmak Zor (Memleket Meselesidir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Müridler konu harbiden memleket meselesi.Nedir sabahın köründe erkekler için bu kadar önemli olan şey,açıklıyorum saç dökülmesi...

Birkaç gündür saçlarımda luzumsuz yere dökülme olduğunu gördüm.Şimdilik problem yaratmaz ama ilerde erkeklerin büyük bir çoğunluğunu içine alan o kellik meselesine kadar gidebilir.Bu yüzden biraz açıklama ve bolcada sorularım var.

Nedir bu saç dökülmesi arkadaş,neden olur,anasını sattığımın bilimi kıçındaki kılların kadayıf olmasına neden olan geni bile bulacak neredeyse saç dökülmesine neden olan geni bulamadı mı?

Saç dökülmesinin en etkili nedeni genetik faktör.El mahkum genetik yatkınlığın varsa dökülecek abicim.

Başka nedeni sinir,sitres gibi gereksiz şeyler.Peki hadi genetik yatkınlığın yok diyelim,şeker gibi adamsın,sinir streste yok,ama dökülme yinede var.Bilimin bile henüz bir ortayol bulamadığı jöle olayı var.Bazı bilimadamları jöle saçı döker kardeşim derken bazılarıda ne alaka yav diyor. Döker diyenlerin açıklaması,gözenekler tıkanıyo,buda dökülmeye neden oluyo şeklinde.Dökmez diyenlerin açıklamasıda yav de get adam saçları her sabah göle kutusuna sokup çıkarıyo bişey olmuyo adam bi parmak sürüyo dökülmemi oluyo Allah aşkına şeklinde. Birde yerçekimi olayı var ki bazı bilim adamlarıda, okuyoruz ediyoruz,saçlar vicudun en üstünde olduğu için yerçekiminden etkilenerek zamanla karşı koyamayacak hale geliyorlar ve dökülüyorlar...

Bu yerçekimi muhabbetini doğru kabul ettik diyelim,hemen zehir gibi çalışan kafamla bir tez üretim,o zaman günde bir süre amuda kalkarsak dökülmeyi önleyebilir miyiz?

Uzun lafın kısası saç dökülmesi erkeklerin kaderimi,tahribat 15-20 sene sonra hala faal olursa ve biz burada olursak büyük bölümümüzün kel(tarama özürlü) olacağını tahmin etmek zor değil. Peki dökülmenin asıl sebebi erkeklerin gençlik yıllarında saçlarına yeteri ilgiyi gösterememesi olabilir mi?Kendimizi doğaya versek,şu kadar gram şu ottan,şu kadar gram bu ottan karıştırsak saçlara uygulasak sonuç alabilir miyiz? Aramızda kendini doğaya veren ve bu tür yöntemleri denedikten sonra sonuç alan var mı?Saç bakımı nedir?Nasıl yapılır?Kadın gibi saç bakımı racona ters mi?Kadınlar saçlarına nasıl bakar?Erkekte uzun saçlı olmak dökülmeye etken mi?

Edit:gugıldan bulup abi bak şunu yapınca işe yarıyomuş demeyin,sizde denemeyin.Dökülmeyeceği varsa bile dökülür.Aramızda belki deneyip müridlerle paylaşmak isteyen arkadaşlar vardır.

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yeni bi şampuan çıkmış : ))))

jöle kullanma kullanıyosan her gece saçını yıka.jöle saç dökmez zaten jöleden sonra dökülen! saçlarına bakarsan kök olmadığını görürsün onlar kırılan saçlardır.kökleri de hala sende olduğu için sorun yoktur.

günde 50 100 tel arası saç dökülmesi normaldir.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    bioxcin ilaç kullan eczanelerde vardır fiyatı en son sanırım 89 gaymeydi :) boşver abla keyfine bak çak çak çak :) KEL İMANA GEL :D

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    b.ktur kokar, sactir dokulur amk... hehehe

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    laa benimde dökülüyo isko  gibi olacaz a.q:)

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    yeni bir şampuan çıkmıs diyorum sadece

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Hay a.q. nedir bu insanların sactır yündür kıldır takıntısı liseden beri dökülüyor zerre umrumda degil kazıtıyorum oluyor bitiyor...Barda yanıma kel kafan çok hoşuma gitti diye gelen hatunlarda çok :) 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacım saç dökülmesi iyidir demekki yenileri çıkıyor :) o sorun değilde kepeklenme sorun

bide stres denen o şeyimsi varya hah işte ondan ben geçen radyoda duydum günde 15 dk gülersen gürleşirmiş  :)

doğa işe yarar  bol bol arı balı ye derim gerçi telefonlar arttı arılar telefonlar arttığı için doğadan kaçmaya başladı

kıl yapan otlar işe yarar tahminimce 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

1- Sac dokulsun, dokulmesin keyfi bilir, Jolesiz sac olmaz!

2- Ne babanin kel genetik yapisi, ne kadinin bollum saci, ne de otlarla vitaminlerle ozenle besleyen sac urunleri bunlarla uzulmeye , avunmaya gerek yok. Goruntuyu bozak bir acilma oldugunda sac ektirin. 2 sene icinde heryerde, uygun butcede.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    hojamız bahcedeki limonları  kafasına  sürerdi.....   iyi  geliyor diyordu.. ... doktor kontrolunde kullanın:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam kılda keramet olsaydı .ötümde cıkmazdı bos ver  dokulen dokulur kalan saglar bızımdır

olmadı dokulenyerlere ektırırsın yanlız eger sımdıden acık varsa su an olan yerlerden aldırıp ektır yoksa kıvırcık olursun :P:P:P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 15