folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erkek Olmak Zor (Memleket Meselesidir)

Erkek Olmak Zor (Memleket Meselesidir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bende saç denilen şey kalmadı :( Kardeşim uzatıyor saçını böyle dikiyor felan insanın canı çekiyor. Bende Vurdum saçı 0 a, Keller her g.tü eller hesabı :P

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Genelde genlerden kaynaklanan birşey.Eğer babanın saçları hala duruyorsa senin kel olma riskin az.Ama babanın epey saçı gitmişse büyük ihtimal sende öyle olacaksın :)

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    bende sakaşak hizalarından itibaren dökülmeye basladı bi kaç kez kazıttım bazı yerleri kurtadım ama sarı tüy çıkmayan yerler gitti :( Önceden jöle sürerdim yıkamazdım 2-3 gün aynı jole kafa kalırdı ıslatır ıslatır sürerdim ilk okulda :P ama akıl basa gelince her aksam yıkıyorum artık dökülme falanda olmuyo :) ama giden saçlar gitti amk :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

1- Sac dokulsun, dokulmesin keyfi bilir, Jolesiz sac olmaz!

2- Ne babanin kel genetik yapisi, ne kadinin bollum saci, ne de otlarla vitaminlerle ozenle besleyen sac urunleri bunlarla uzulmeye , avunmaya gerek yok. Goruntuyu bozak bir acilma oldugunda sac ektirin. 2 sene icinde heryerde, uygun butcede.

-----------------------------

evet hacım kesinlikle sana katılıyorum bana diyolar sürme jle ileride dökülür dökülsün amk(gerci az dert etmedim) bana saç simdi lazım evlendikten coluk cocuga karıstıktan sonra sacı ne yapacam.Şimdi gencim sürerim jölemi gezerim dökülürse dökülsün 2 seneye kalmaz ektiririm :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 2142 Toplam Mesaj: 15