folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Erkekler Daha Mı Çok Gelişmiş Kadınlara Göre? [Evrim İçermez]

Erkekler Daha Mı Çok Gelişmiş Kadınlara Göre? [Evrim İçermez]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bilindigiz gibi gelismis yapili canlilarda hatta canlinin dha gelismis organlarnda gelismislik arttikca hcreler ozgunlesmeye baslar gittikçe birbirinden bagimsizlasir simdi konuya baglarsak erkek deyince hepimiz degisik farklyz hemde cok farkliyiz biri sanati sevmez digeri ressamdir biri sporu sevmem biri kalkinca hali sahaya kosar biri programcidir digeri pc uzaydan geldi sanar hatta biri adam gibi adamdr digeri toptur ayol falan der ama kizlar oyle degil yani buyuk bi toplanda var ozellikle duyusal olarak hepsi ayn gibiler fabrika cikisi sanki dunyaya bakislari yasam sekilleri hep ayni ayni demek zor ama cok yakiblar birbirlerine 

dipciknot: istisnalar kaideyi bpzmaz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ataerkil toplum yapısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun. dikkat et bireysel ve ekonomik özgürlüğün yüksek olduğu ülkelerde örneğin amerikada bayanlar da gayet birbirileryle farklı eylemler içindeler

god tarafından 24/Şub/13 01:27 tarihinde düzenlenmiştir

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

Genelleme gibi olmuş sanırsam bu kişiden kişiye değişir.

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı

ataerkil toplum yapısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun. dikkat et bireysel ve ekonomik özgürlüğün yüksek olduğu ülkelerde örneğin amerikada bayanlar da gayet birbirileryle farklı eylemler içindeler

"örneğin amerikada bayanlar da gayet birbirileryle farklı eylemler içindeler "o ne demek lan :D 

yapısal olarak farklılık normal çünkü erkeklerin yaptığı her işi kadınlar yapamaz yani en azından çoğunluğu yapamaz. erkek biraz daha dışarıya yönelik olduüğu için bazı konularda daha güçlüdür. kadın ise narin yaratıktır çiçek hesabı onların duyguları erkeklere nazaran daha fazladır büyük ihtimal tabi erkek kız gibi yetiştirilmediyse.

+ her kadın aynı değildir - hiçbir erkeğin olmayacağı gibi. 

sonuc olarak; Zevk Meselesi abicim herşey.

ArmadA tarafından 24/Şub/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    god bunu yazdı

"örneğin amerikada bayanlar da gayet birbirileryle farklı eylemler içindeler "o ne demek lan :D 

yapısal olarak farklılık normal çünkü erkeklerin yaptığı her işi kadınlar yapamaz yani en azından çoğunluğu yapamaz. erkek biraz daha dışarıya yönelik olduüğu için bazı konularda daha güçlüdür. kadın ise narin yaratıktır çiçek hesabı onların duyguları erkeklere nazaran daha fazladır büyük ihtimal tabi erkek kız gibi yetiştirilmediyse.

+ her kadın aynı değildir - hiçbir erkeğin olmayacağı gibi.

kadınlar da farklı konularla ilgileniyorlar demek istedim yahu

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tartışmaya bile gerek yok, erkek her yönden kadından üstündür,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Erkek birçok açıdan üstündür,ki kadında zaten alfa erkeğini elde etmeye çalışır erkek kadını değil aslında.. Tabi türkiyede işler farklı :P

Ama mesela bazı ülkelerde erkeklerin evde yatıp kadınları çalıştırdıklarını duymuştum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

o bahsettiğin kızlar bizim türk kızları hacı. Gevur kızları hayatta her boku yapıyor merak etme. Napalım şansımızı sikiyim burda doğdumuz için.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Tartışmaya bile gerek yok, erkek her yönden kadından üstündür,

kesinlikle katılmıyorum hocam çok dik bakmışın olaya. örn ; bir erkeği örgü örerken düşenemiyorum :|

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

değinmek istediği noktayı tam olarak söyleyememiş. 

Erkekler birçok farklı konuda düşünceleri varken, kadınlarda ise bu ortak olabiliyor. Özellikle duygusallık, aldatma-aldatılma konuları, "tüm erkekler aynı" gibi düşünceleri. Tabii istisnalar var ama bugüne kadar tanıdığım her kız bu konularda aynı düşünceye sahipti. 

Bunu demek istedi yamulmuyosam.

Daniel-Koo tarafından 24/Şub/13 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Bir kızla ilk tanıştığımda/karşılaştığımda ancak adını,soyadını ve mesleğini söyleyebiliyor.Muhabbetin daha ileriye gittiğini görmedim.Ancak bir erkek arkadaşım varsa yanımda saatlerce oturur,arada birkaç şey söyler.Diyeceğim;hiçbir konuya ilgi duymazlar.Hiçbir konuyu, kavramı, inancı, ilmi, oluşumu, sporu, tarihi, yeniliği vb. merak etmezler.Erkek arkadaşlarımın bunların en az birisinde bir bilginliği var.

Ayrıca ;her insanın içinde bir boşluk vardır.Kızlar bu boşluğu alışveriş yaparak,bir ilişki kurarak doldurabileceğini zanneder.Sevgilisinden ayrılınca binlerce liralık tırnak bakım seti alır.Mutlu olur,ya da öyle zanneder.Gerçek mutluluğa asla ulaşamazlar.Asıl mutluluğu tadan bir daha üzülemez.Kızların bir gün üzgün,bir gün mutluluktan göklerde olması bu yüzden.Kimyaları dengesizdir.

Ayrıca,kızların nihai hedefi birbirilerine üstünlük kurabilmek.Bir seçme olacak zannediyorlar.Kıskandığı kız ile yanyana koyulacaklar ve bir erkek bunlardan birisini seçecekmiş gibi,seçilen olma uğraşı içindeler.Yaşam şekilleri aynı demişsin.Gördüğüm kızların yaşamları ilişkiden ibaret.Birisi ile aşk yaşar,ayrılır.Bunu başka kızlara anlatır.Sonra bir başkası ile ilişki yaşar.Yine ayrılır ve döngü devam eder.Yolda yüyürken kızların telefon konuşmalarını duyarsınız,yanınızdan geçerken.Birkaç saniye duyarsınız,ve konuştuğu konunun yine ilişki olduğunu anlarsınız.Ya da bir başkası hakkında konuştuğunu.

Bir de duygusaldır denilir.Dinlediği müzik duygularına tercüman olduğu için dinler.Dinlediği müziğe bakın,duyguları birkaç satırdan ibarettir.Aynı müzik tümünün duygularına tercüman olur.Hepsi aynı duysaldır.İzlediği filme bakın.Karma hakkında gram fikri yoktur,Cloud Atlas filmine çamur atar.Mitoloji bilmez Millenium a laf atar.Paralel evren bilmez,Donnie Darko ya çamur atar.Ayağı takılıp düşen birine saatlerce gülebildiği için,espiri eşiği düşüktür.Bu yüzden Cem Yılmaz'ı belden aşağı espiri yapıyor diye dinlemez.Örnekler çoğaltılabilir.

Çok konuda eleştirilebilir kızlar.Dünya barışını,kardeşliğini savunur,komşusundan nefret eder.Sıfatına değer biçtirerek,karakteri düzgün gözükmeye çalışır.Eski Fransada da 1 metre ipek kumaş ile soylu gözükebilirdin.Günümüzü hala kavrayamamışlardır.Hergün aynı cafede tavla oynamayı sosyallik olarak adlandırır.O güne kadar ilişki yaşadıklarından farklı karakterde birisi ile aynı ortama girince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırlar.Hep aynı karakterlilerle takıldığı için asla sosyal olamazlar.

Diyeceğim;tüm bunların sonucunda beyin işlevini kaybediyor.Yürüyen organizmdan farkları kalmıyor.Gelişmek için farklı şartlar,zorlu şartlar gerek.Monoton bir hayatın getirisi olmaz.Daha çok şey yazılabilir...Sonuç;erkek her şekilde üstündür.Her şekilde daha gelişmiştir.

obie tarafından 24/Şub/13 20:50 tarihinde düzenlenmiştir

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 4642 Toplam Mesaj: 38