Erkekler Daha Mı Çok Gelişmiş Kadınlara Göre? [Evrim İçermez]
-
ayda bir bozulan cins bizden nasıl üstün olsun :D
-
bence ustunluk fiziksel organsal degil ruhsal,beyinsel olarak baz alinmali.Ki `dunya` da oyle zaten.
Ki ulkemizde `beyinsel` ustunlugu olan erkegin kaca kac kadinlarla orani oldugunu biliyoruz.@ucenmi: Sen bozulmuyorsun da noldu ? Daha mi adamsin ?
Tipik bir Turk`un Turklerle konustugu Turk mentalitesinin birebir kopyalandigini yorumlardan gordugumuz Turklerin yorumu.
gayler lezbiyenler o zaman hepinizden ustun a.k.
cordelian tarafından 24/Şub/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
cordelian bunu yazdı
bence ustunluk fiziksel organsal degil ruhsal,beyinsel olarak baz alinmali.Ki `dunya` da oyle zaten.
Ki ulkemizde `beyinsel` ustunlugu olan erkegin kaca kac kadinlarla orani oldugunu biliyoruz.@ucenmi: Sen bozulmuyorsun da noldu ? Daha mi adamsin ?
şimdi yorumları okudum biri deiş işte bilim ilim falan ben mühendislik okuyorum mühendislikte kız yok :D bunlar heralde üniversite okumadan kendilerini prof ilan ediyorlar.
adamsın falan ayıp oluyor hocam uzamasın
-
ucenmi bunu yazdıcordelian bunu yazdı
şimdi yorumları okudum biri deiş işte bilim ilim falan ben mühendislik okuyorum mühendislikte kız yok :D bunlar heralde üniversite okumadan kendilerini prof ilan ediyorlar.
adamsın falan ayıp oluyor hocam uzamasın
adam gibi yorum yapin ayrimcilik yapmayin o zaman,herkesin kardesi kuzeni karisi bayan arkadasi var bu sitede.
Bilimsel,ilimsel,dinsel bi ispatli yorumun var ise konus.Yok ise sus adam sansinlar.
-
obie bunu yazdı
Bir kızla ilk tanıştığımda/karşılaştığımda ancak adını,soyadını ve mesleğini söyleyebiliyor.Muhabbetin daha ileriye gittiğini görmedim.Ancak bir erkek arkadaşım varsa yanımda saatlerce oturur,arada birkaç şey söyler.Diyeceğim;hiçbir konuya ilgi duymazlar.Hiçbir konuyu, kavramı, inancı, ilmi, oluşumu, sporu, tarihi, yeniliği vb. merak etmezler.Erkek arkadaşlarımın bunların en az birisinde bir bilginliği var.Ayrıca ;her insanın içinde bir boşluk vardır.Kızlar bu boşluğu alışveriş yaparak,bir ilişki kurarak doldurabileceğini zanneder.Sevgilisinden ayrılınca binlerce liralık tırnak bakım seti alır.Mutlu olur,ya da öyle zanneder.Gerçek mutluluğa asla ulaşamazlar.Asıl mutluluğu tadan bir daha üzülemez.Kızların bir gün üzgün,bir gün mutluluktan göklerde olması bu yüzden.Kimyaları dengesizdir.Ayrıca,kızların nihai hedefi birbirilerine üstünlük kurabilmek.Bir seçme olacak zannediyorlar.Kıskandığı kız ile yanyana koyulacaklar ve bir erkek bunlardan birisini seçecekmiş gibi,seçilen olma uğraşı içindeler.Yaşam şekilleri aynı demişsin.Gördüğüm kızların yaşamları ilişkiden ibaret.Birisi ile aşk yaşar,ayrılır.Bunu başka kızlara anlatır.Sonra bir başkası ile ilişki yaşar.Yine ayrılır ve döngü devam eder.Yolda yüyürken kızların telefon konuşmalarını duyarsınız,yanınızdan geçerken.Birkaç saniye duyarsınız,ve konuştuğu konunun yine ilişki olduğunu anlarsınız.Ya da bir başkası hakkında konuştuğunu.Bir de duygusaldır denilir.Dinlediği müzik duygularına tercüman olduğu için dinler.Dinlediği müziğe bakın,duyguları birkaç satırdan ibarettir.Aynı müzik tümünün duygularına tercüman olur.Hepsi aynı duysaldır.İzlediği filme bakın.Karma hakkında gram fikri yoktur,Cloud Atlas filmine çamur atar.Mitoloji bilmez Millenium a laf atar.Paralel evren bilmez,Donnie Darko ya çamur atar.Ayağı takılıp düşen birine saatlerce gülebildiği için,espiri eşiği düşüktür.Bu yüzden Cem Yılmaz'ı belden aşağı espiri yapıyor diye dinlemez.Örnekler çoğaltılabilir.Çok konuda eleştirilebilir kızlar.Dünya barışını,kardeşliğini savunur,komşusundan nefret eder.Sıfatına değer biçtirerek,karakteri düzgün gözükmeye çalışır.Eski Fransada da 1 metre ipek kumaş ile soylu gözükebilirdin.Günümüzü hala kavrayamamışlardır.Hergün aynı cafede tavla oynamayı sosyallik olarak adlandırır.O güne kadar ilişki yaşadıklarından farklı karakterde birisi ile aynı ortama girince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırlar.Hep aynı karakterlilerle takıldığı için asla sosyal olamazlar.Diyeceğim;tüm bunların sonucunda beyin işlevini kaybediyor.Yürüyen organizmdan farkları kalmıyor.Gelişmek için farklı şartlar,zorlu şartlar gerek.Monoton bir hayatın getirisi olmaz.Daha çok şey yazılabilir...Sonuç;erkek her şekilde üstündür.Her şekilde daha gelişmiştir.
ampulun sözü adına yazını okudum, çok doğru yazmışın hocam. Ama şunu düzenle 2 3 kere entere bas :D
-
AMpul bunu yazdı
Yahu geçin bizim memleketi, ortaçağı da geçin, 1970 den bu yana diyorum, son 40 yılda, dünyanın en gelişmiş ve refah seviyesi yüksek memleketlerinde kaç tane kadın teknolojiye katkıda bulunmuş, neler bulundu son 40 yılda. Kadınlar hiç birşey bulmamış demiyorum, tek tek bak şunu kadın yapmış demenize gerek yok, istatistikden bahsediyorum.
Ortada bir gerçek var, müzik, bilim, felsefe, matematik, teknoloji vs vs tüm konularda erkekler çok daha önde ve geliştiren erkekler, kuramsal fizikçilerin hepsi erkek, çünkü kadın ay götüm nası görünüyo diye düşünmeyi bırakıp, karadelikleri uzay zamanı filan düşünmeye zahmet etmez.
Olayı akraba evliliğine getiren arkadaşım :) gülüyorum sadece, erkekler çirkin sanki kızlar süper amk, götleri yere yakın tıknaz, aşırı makyajlı sığ aşifte çoğu.
En basitinden bir çevrenize bakın, kaç tane aşkı memnu izleyip tartışan kız tanıyorsunuz, kaç tane en az bir ciddi ilgi alanı olan (programlama vb) erkek tanıyorsunuz, basitçe mukayese edin.
Ben de çok akıllı kızlar tanıyorum, kendi kız kardeşlerim en basitinden kesinlikle yukarıda saydığım basit gerizekalı kızlar sınıfına girmezler, ama dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Hiç te öyle pohpohlanmadım büyürken, tam tersi ;)
Ayrıca bir çok kız arkadaşım oldu ve halen var, her ne kadar eleştirsem de oldukları gibi kabul ediyorum, yani hayatında eli kız eline değmediği için kızlara tukaka diyen birisi değilim, ve kesinlikle hiç bir kıza haketmediği değeri vermem, ayrıca yalakalık olsun diye de salaklıklarını örtmem sizin gibi, gerçeklerden kaçmayın.
-
kadınlar anca fuck budy başka bi çaçık yok haa bide bilo can da iyiler gerisi boş :D:D